به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران «ایثار»، سید منصور میرمرادی در نشست توجیهی آموزشی «بهرهوری» که روز شنبه با حضور معاونین و مدیران کل ستادی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان جانباز شهید رسولزاده برگزار شد، با بیان اینکه در بهرهوری سازمانی باید به شاخصها توجه کرد، اظهار کرد: برای رسیدن به بهرهوری و استانداردسازی سازمان تمامی کارکنان باید دستبهدست هم داده و برای رسیدن به اهداف به یکدیگر کمک کنند.
وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای اجرای برنامههای آموزشی، مسیر یادگیرندگی را در پیشگرفته و توانسته امروز به رشد، بلوغ و رفتار مناسب سازمانی برسد، البته مشکلاتی نیز وجود دارد ولی امیدواریم تا ۲ سال آینده با حمایت و همکاری تمامی مدیران و کارکنان، سازمانی ارزشآفرین داشته باشیم و بنیاد شهید و امور ایثارگران جایگاه افضل بودن خود را ازنظر علمی و استانداردهای سازمانی نهادینه سازد.
چشم انداز بنیاد شهید و امور ایثارگران
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد خاطرنشان کرد: مفهوم بهرهوری، انجام فعالیتها با کمترین هزینه و بیشترین استفاده است، زیرساختهای موردنیاز برای رسیدن به این موضوع شامل عواملی مانند چابکی، بالابودن سطح تحصیلات کارکنان، برگزاری کلاسهای آموزشی و ... میشود که در چشمانداز بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز دیدهشده است.
گفتنی است نشست یکروزه توجیهی آموزشی «بهرهوری» ویژه معاونین و مدیران کل ستادی بنیاد با تدریس بابک گودرزی نژاد برگزار شد.
بررسی ۳۰۰ پرونده احراز جانبازی از چند استان
مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برگزاری کمیسیون احراز جانبازی گفت: در این کمیسیون بیش از ۳۰۰ پرونده احراز جانبازی از چند استان مورد بررسی قرار میگیرد.
کمیسیون احراز جانبازی روز شنبه با حضور حجتالله فرهادی مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای این کمیسیون در استان کرمان برگزار شد.
فرهادی در حاشیه برگزاری این کمیسیون با بیان اینکه این کمیسیون تنها مختص بررسی پروندههای مربوط به استان کرمان نیست، افزود: تعداد ۲۱۰ پرونده از استان کرمان و حدود ۱۰۰ پرونده از استانهای یزد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر در مدت ۳ روز توسط تیم کمیسیون احراز جانبازی در کرمان مورد بررسی قرار میگیرند.
ماده یازده آییننامه تعیین مصادیق ایثارگری
مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: احراز پروندههای مذکور مربوط به آن دسته از پروندههایی است که در کمیسیون ماده سه استان مطرح و جهت تصمیمگیری به احراز مرکز ارجاع شدهاند.
وی با اشاره به ماده یازده آییننامه تعیین مصادیق ایثارگری گفت: بر اساس این ماده در صورت وجود ابهام در مدارک و مستندات اعلامی و ارسالی نیروی مربوطه در تشکیل پرونده، در صورت عدم رفع ابهام این پرونده در کمیسیون مشترکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیرویی که پرونده فرد به آن تعلق دارد بررسی میشود و رای صادره لازم الاجراست. در صورت عدم اتفاق آرا، پرونده با استدلال بنیاد و نیروی مربوطه به ستاد کل نیروهای مسلح ارجاع و اعلام نظر ستاد کل بهعنوان رأی نهایی فصل الخطاب بوده و برای طرفین لازمالاجراست.