فرحناز قائدامینی شامگاه دوشنبه در هفتمین نشست شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: براساس توافقهای صورت گرفته بین مسئولان این اداره کل با مدیران عامل شرکتهای خدماترسان در استان قرار شد تا بدهی قبلی مدارس در قالب دیون باقی بماند.
وی افزود: همچنین قرار شد تا از این پس قبض آب، برق و گاز مصرفی در مدارس چهارمحال و بختیاری به موقع پرداخت و از انباشت آن جلوگیری شود.
قائدامینی تصریح کرد: این توافق براساس مصوبه نشست قبلی شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری و دستور استاندار در خصوص ممنوعیت قطع انشعاب آب، برق و گاز مدارس استان به علت بدهی صورت گرفت.
وی در خصوص تهیه برش استانی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یادآور شد: در این سند به مبانی دینی، علمی و پژوهشی توجه شده است.
دبیر شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش براساس برنامه ششم توسعه تکلیف قانونی دارد.
قائدامینی گفت: آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ۶۸۰ نیروی انسانی شامل معلمهای پیشدبستانی، سرباز معلم و آموزشیار نهضت سوادآموزی دارای سوابق بیمه، گزینش و سند مالی قبل از سال ۱۳۹۱ داشته است.
قائدامینی تاکید کرد: از این تعداد ۲۳۰ نفر به صورت حقالتدرسی در آموزش و پرورش نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری به کارگیری شدند.
وی افزود: هماینک بسیاری مدارس چهارمحال و بختیاری نیروی انسانی خدماتی و سرایدار ندارد.
به گزارش ایرنا، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سطح ملی تهیه و تدوین شده است که برش استانی این سند در نشست امروز شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تبیین شد.
چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۶ هزار دانش آموز در بیش از دو هزار ۴۰۰ مدرسه دارد.
جمعیت چهارمحال و بختیاری بیش از ۹۴۷ هزار نفر در ۱۰ شهرستان است.