نشریه " تایمز او ایندیا" روز سه شنبه نوشت: مرکز "ایشو میکر" در کره جنوبی همچنین مدعی شده است که هکرهای کره شمالی چندین دانشمند هسته ای هند از جمله آنیل کاکودکار رییس سابق کمیته انرژی اتمی هند را هدف حمله سایبری قرار داده اند.
این سازمان هدف از این حملات سایبری را جاسوسی اعلام و اضافه کرد کره شمالی علاقه مند به دستیابی به تکنولوژی انرژی هسته ای بر پایه سوخت توریم (THORIUM) است و می خواهد استفاده از اورانیوم را متوقف کند.
مقامات در سازمان انرژی اتمی هند اعلام کرده اند که ادعاهای این سازمان کره جنوبی را بررسی خواهند کرد.
شرکت انرژی اتمی هند که تحت نظر سازمان انرژی هسته ای این کشور فعالیت می کند سه شنبه هفته گذشته ضمن تایید حمله سایبری به نیروگاه هسته ای کودانکولام واقع در ایالت تامیل نادو اعلام کرد که سیستم های حساس این نیروگاه صدمه ندیده اند.
نیروگاه هسته ای کودانکولام با مشارکت روسیه در ایالت تامیل نادو ساخته شده است.
بر اساس گزارش اخیر شرکت "سابگس" در چهار ماه پایانی سال ۲۰۱۸، هند شاهد ۸۰۰ هزار حمله سایبری بود. اما این حملات در سال جاری با ۲۲ درصد رشد به ۱.۱ میلیون مورد حمله سایبری رسیده است.
همچنین شرکت سیمانتک که در حوزه تامین امنیت سایبری و رایانه های شخصی فعالیت می کند سال گذشته در گزارش خود با نام "تهدید امنیتی اینترنت" اعلام کرد هند سومین کشور جهان از نظر تهدید های حملات سایبری مانند بد افزار، اسپم و باج افزار در جهان در سال ۲۰۱۷ بوده است.
بر اساس این گزارش، هند دومین کشور جهان از نظر تهدید های رباتها و اسپم، سومین کشور جهان از نظر حملات تحت شبکه و چهارمین کشور در سطح جهان از نظر حملات باج افزار ها می باشد.
در یکی از بزرگترین سرقت اطلاعات حساس اینترنتی در هند که در سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد، اطلاعات مربوط به سه میلیون و 200 هزار کارت اعتباری در این کشور هک شد.