محمدحسن صباغ زادگان روزشنبه در حاشیه دیدارهای جداگانه با امام جمعه و فرماندار ابرکوه به ایرنا افزود: این پروژهها شامل پست ۱۳۲ به ۲۳۰ کیلو ولت ابرکوه ، شبکه توسعه ۶۳ به ۲۳۰ پست ۴۰۰ کیلو ولت سرو ( فازدوم ) ، پست ۶۳.۲۰کیلو ولت امامزاده و توسعه یک فیدر۲۳۰ کیلو ولت پست اردکان و همچنین توسعه بخش ۶۳.۲۰کیلو ولت پست خضرآباد اشکذر است که به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح می شود.
وی بابیان اینکه عملیات اجرایی این پروژهها در سال ۱۳۹۴ شروع شد، اظهارکرد: برای اجرای این پروژهها هفت دستگاه ترانسفورماتور قدرت با ظرفیت های ۴۰ ، ۱۲۵مگاولت آمپر برای صنعت برق به کار گرفته شده است .
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای یزد، تصریح کرد: تامین برق مورد نیاز متقاضیان و افزایش قابلیت اطمینان برق رسانی ، تامین برق صنعتی ، کاهش افت ولتاژ در انتهای فیدرهای فشار متوسط از اهداف اجرای این پروژه هاست.
صباغ زادگان خاطرنشان کرد: در سفر رضا اردکانیان وزیر نیرو و مدیران ستادی وزارتخانه به ابرکوه، پروژه ۱۳۲ به ۲۳۰ کیلو ولت با هزینه ۳۶۰ میلیارد ریال و با هدف تامین برق مورد نیاز متقاضیان و افزایش قابلیت اطمینان برقرسانی به مشترکان منطقه مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در میان پروژه های آماده بهره برداری ، بزرگترین پروژه صنعت برق یزد مربوط به ابرکوه است یادآور شد: تاکنون برق این شهرستان با پست ۶۶ کیلوولت از طریق سورمق فارس تأمین می شد که به سختی می توانست پاسخگوی نیازهای صنعتی و مردم باشد و با افتتاح این خط پایدارترین برق برای پروژه های بخش صنعت و کشاورزی و همچنین کارخانه فولاد تامین میشود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
استان یزد با یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت، ۶۶۰ هزار مشترک برق دارد.
میزان خاموشی برق به ازای هر مشترک در سال معادل ۶۸ دقیقه است که این میزان در میانگین کشوری ۸۸۰ دقیقه است و یزد رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
هم اکنون ۸۱.۱ درصد مشترکان توزیع برق استان در بخش خانگی، ۱۳.۵ درصد در بخش تجاری، ۲.۳ درصد عمومی، ۱.۷ درصد صنعتی و ۱.۴ درصد کشاورزی هستند.
در فروش انرژی، بخشهای صنعتی با ۵۲ درصد، کشاورزی با ۱۵ درصد، خانگی ۲۲ درصد، عمومی ۶ درصد و پنج درصد مربوط به بخش تجاری است و در مجموع ۶۷ درصد فروش انرژی حوزه توزیع استان در تولید استفاده میشود.