تهران- ایرنا- با نزدیک شدن توفان حاره‌ای به خلیج بنگال، دولت بنگلادش روز شنبه به حالت آماده باش در آمد و برنامه تخلیه یک و نیم میلیون شهروند در مناطق خطر را آغاز کرد.

به گزارش اکونومیک تایمز، با پیش بینی های هواشناسی مبنی بر ورود یک توفان حاره ای قوی در خلیج بنگال و رسیدن احتمالی این توفان به سواحل جنوب غربی کشور بنگلادش، مقامات دولت داکا بیش از ۵۵ هزار داوطلب را در حالت آماده باش قرار داده و حدود پنج هزار پناهگاه را برای پناه شهروندان آماده کرده اند.

اداره هواشناسی داکا شدیدترین سیگنال را برای این توفان حاره ای صادر کرد و حداکثر وزش باد را ۷۴ کیلومتر در ساعت پیش بینی کرد.

براساس این گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، منطقه جنوب غربی "خولنا" می تواند بدترین ضربه را از توفان حاره ای دریافت کند، این درحالی است که این منطقه دارای بزرگترین پوشش جنگلی درختان کرنا در جهان است.

"انامور رحمان" وزیر مدیریت بحران بنگلادش گفت: با نزدیک شدن به توفان حاره ای دفاتر دولتی در ۱۳ منطقه ساحلی به حالت تعلیق درآمد.

مقامات بنگلادش همچنین تمام فعالیت بنادر اصلی کشور از جمله بندر "چیتاگونگ" که تقریباً ۸۰ درصد از صادرات و واردات بنگلادش را شامل می شود، متوقف کردند. اضافه براین، از کلیه کشتی ها و قایق های ماهیگیری خواسته شده است که فعالیت خود را متوقف کنند.

مقامات محلی همچنین دستور دادند تا از ساختمانهای مدرسه و مساجد به عنوان پناهنگاه در برابر توفان مورد استفاده قرار بگیرد.