دکتر رسول ظرفیند روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: افرادی که قادر به پرداخت حق سرانه بیمه نباشند، میتوانند درخواست ارزیابی وسع کنند و پس از دریافت اطلاعات دهک درآمدی خانوار متقاضی از وزارت رفاه، متقاضی میتواند از صد در صد یا ۵۰ درصد تسهیلات دولت در پرداخت حق سرانه بیمه پایه استفاده کند.
وی با اعلام این که افراد فاقد پوشش بیمه ای فقط ۶ ماه فرصت دارند تا مزایای بیمه سلامت و تخفیف ها استفاده کنند، افزود: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند می توانند با مراجعه به سایت سازمان بیمه سلامت یا دفاتر پیشخوان تحت پوشش بیمه قرار گیرند و از تخفیفات در نظر گفته شده بهره مند شوند.
طرح بیمه اجباری سلامت ۱۳ آبان ماه امسال در مراسمی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، سعید نمکی وزیر بهداشت و جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و بیمه سلامت به طور رسمی در کشور آغاز شد.
برابر این طرح و مصوبه جدید، دولت صد در صد حق بیمه افرادی را که درآمدشان تا ۴۰ درصد حداقل حقوق وزارت کار باشد و ۵۰ درصد حق بیمه افرادی را که درآمدشان بیشتر از ۴۰ ولی کمتر از ۱۰۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب وزارت کار باشد، پرداخت می کند.حق بیمه پایه سلامت برای افراد با درآمد برابر حقوق و دستمزد سالانه مصوب هم ۶۰۰ هزار تومان تعیین شده است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: طبق بررسی های صورت گرفته به نظر می رسد حدود پنج درصد از جمعیت سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری مازندران تحت پوشش هیچ بیمهای نباشند که امیدواریم این افراد در بازه زمانی ۶ ماهه ،برای بیمه شدن مراجعه کنند تا از تسهیلات آیین نامه برخوردار شوند.
وی با بیان این که در اجرای این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انجام ارزیابی وسع، همکاری مستقیم دارند، افزود : با توجه به این که تا کنون ۸۰ نفر در این طرح ثبت نام کرده اند به نظر می رسد مشکل مالی دلیل عدم مراجعه آنان نبوده است.
ظفرمند گفت که بیشتر مراجعه کنندگان استان مازندران مشمول تخفیفات نشدند ، یعنی ارزیابی وسع آنان نشان داده است که این افراد مشکل مالی برای گرفتن درفترچه درمانی نداشتند.