تهران- ایرنا- معاون آموزشی دانشگاه تهران از تصویب آئین نامه جدید استخدامی اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد گفت: پرهیز از تکرار مقررات و الزاماتی که به سبب قوانین بالادستی حاکم بر دانشگاه وجود دارد در تدوین این آئین‌نامه لحاظ شده است.

«سید حسین حسینی» امروز - یکشنبه - افزود: آئین‌نامه استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران، تاکنون بارها دچار تغییر شده است و آخرین بار در سال ۱۳۹۱ در قالبی متفاوت با گذشته تنظیم و به تصویب هیأت امنای دانشگاه رسیده است.

وی یادآور شد: پس از گذشت چندین سال از اجرای آئین‌نامه، تجربیات حاصل از اجرای آن و کثرت اصلاحات پیشنهادی در بندهای مختلف آن، بازنگری اساسی در آئین‌نامه ضروری به نظر می‌رسید.

وی همچنین گفت: برای این مهم، کمیته بازنگری آئین‌نامه در مرداد ماه سال ۱۳۹۶ تشکیل شد تا آئین‌نامه حاضر با جمع‌بندی اصلاحات پیاپی گذشته و نیز پیشنهادات اصلاحی دریافتی از کارشناسان و مسئولان بخش‌های مختلف دانشگاه تهران به تصویب برسد.

معاون آموزشی دانشگاه تهران  رعایت اختصار در آئین‌نامه جدید با حفظ جامعیت آن را یکی از اصول برشمرد و اظهار داشت: پرهیز از تکرار مقررات و الزاماتی که به سبب قوانین بالادستی حاکم بر دانشگاه وجود دارد در تدوین آئین‌نامه لحاظ شده است.

حسینی با بیان اینکه این آئین‌نامه مشتمل بر هشت فصل، ۷۹ ماده، ۱۳۴ تبصره و ۹ پیوست است، تصریح کرد: قانون اجازه تأسیس دانشگاه در تهران مصوب هشتم خرداد ۱۳۱۳، ماده ۷ قانون تشکیل هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی مصوب جلسات ۱۸۱ و ۱۸۳ تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۶۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده ۱۰ قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب ۱۳۸۲ مجلس شورای اسلامی و اصلاحات بعدی آن و ماده یک قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵ مجلس شورای اسلامی در آیین نامه لحاظ شده است.  

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تهران، وی یادآور شد: بر همین اساس این آئین‌نامه با این استنادات سرانجام در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسید و با تأیید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تاریخ اول مهر ۱۳۹۸ نافذ و لازم‌الاجراست.
معاون آموزشی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: این آئین‌نامه جایگزین آئین‌نامه استخدامی اعضای هیأت علمی مصوب سال ۱۳۹۱ می‌شود و از این پس تمامی شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب هیأت امنا که مغایر با آن است، لغو و بلااثر است.