قم – ایرنا – رئیس فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی، با اشاره به پیگیری برای مصوب شدن پوشش بانون ژیمناستیک کشور برای حضور دررقابت‌های جهانی گفت: در تلاش برای بازکردن درهای دنیا برای ورود بانوان ایران به رقابت‌های جهانی هستیم.

زهرا اینچه درگاهی عصر یکشنبه در مجمع سالیانه هیات ژیمناستیک قم درسالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان این استان، ابراز امیدواری کرد که با مصوب شدن پوشش بانوان، زمینه برای اعزام آنها به مسابقات جهانی فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه ژیمناستیک ایران درجهان رو به رشد است، اظهار داشت: حضور قوی و جایگاه بالای ایران درفدراسیون جهانی ژیمناستیک موجب شده است که نگاه جهان به ایران تغییر کند.

اینچه درگاهی، افزایش ورزشکاران ثبت شده ذیل فدراسیون ژیمناستیک را مورد تاکید قرارداد و گفت: با اقدامات انجام شده، در ۲ سال گذشته ۳۵ هزارتن به ورزشکاران ثبت شده در ذیل فدراسیون ژیمناستیک کشور افزوده شده‌است.

وی، با اشاره به اقدامهای صورت گرفته در این فدراسیون در ۲ سال گذشته افزود: اصلاح چارت تشکیلاتی و چابکسازی فدراسیون، کیفی سازی اردوی تیم ملی ، حضور فعال ایران درمسابقات بین المللی و همچنین ایجاد هماهنگی کامل با آموزش و پرورش از جمله اقدامهای اساسی دراین فدراسیون است.

اینچه درگاهی، با بیان اینکه ساختار سازمانی ژیمناستیک ایران منطبق با چارت فدراسیون جهان اصلاح شده‌است گفت: بر اساس ظرفیت‌ها و ملاحظات خاص موجود درکشور، این ساختار سازمانی بومی سازی شده‌است.

وی با بیان اینکه هشت شاخه ذیل این فدراسیون بر اساس ساختار سازمانی جدید تعریف شده‌است گفت: درشاخه‌های مختلف ذیل این فدراسیون، تیم‌های منسجمی تعریف و هر شاخه فعالیت‌های خاص خود را برنامه‌ریزی و اجرایی می کند.

اینچه درگاهی، ادامه داد: از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ میلادی کل مدال‌های تیم ملی بزرگسالان ایران در تمام تورنمت‌های بین المللی ۹ مدال بوده و این درحالی است که در ۲ سال گذشته تیم ملی بزرگسالان جمهوری اسلامی موفق به کسب ۶۰ مدال درمسابقات مهم جهانی شده‌است.

وی با بیان اینکه قطعه‌ای از تاریخ ژیمناستیک ایران درسالهای اخیر رقم خورده است گفت: درطول ۸۰ سال فعالیت ژیمناستیک در ایران، تیم کشورمان تنها موفق به کسب ۱۱ مدال قهرمانی آسیایی شده و این درحالی است که در۲ سال گذشته به تنهایی ۹ مدال در این رقابت‌ها کسب شده‌است.

اینچه درگاهی، ادامه داد: بهترین نتیجه ایران درطول ۳۰ سال حضور درمسابقات اشتوتگارد ایستادن درجایگاه ۳۵ بوده و این درحالی است که امسال در این مسابقات موفق به کسب رده ۱۱ این رقابت ها شدیم.

وی ، در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های ژیمناستیک قم گفت: در صورت تخصیص زمین، این فدراسیون آماده به زمین زدن کلنگ احداث نخستین آکادمی تخصصی ژیمناستیک در این استان و تامین هزینه‌های آن است.

وی انضباط  موجود در هیات ژیمناستیک قم را مورد تقدیر قرار داد و گفت: آرامش، وفاق و همدلی خانواده ژیمناستیک قم ناشی از عملکرد مناسبت این هیات ورزشی درقم است.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی، با اشاره به وضعیت جغرافیایی قم گفت: موقعیت جغرافیایی این استان موجب شده تا این استان ظرفیت مناسب برای میزبانی از رویدادهای ملی در این رشته ورزشی را داشته باشد.

وی راه اندازی شاخه «ژیمناستیک برای همه» را ارزشمند دانست و گفت: ژیمناستیک یک رشته منحصر به فرد است که می‌توان از سنین کمتر از پنج سال در این رشته فعالیت قهرمانی انجام و پس از دوره قهرمانی در شاخه ژیمناستیک برای همه فعالیت خود را ادامه دهند.

اینچه گاهی، ادامه داد: شاخه ترامپولین از جمله شاخه‌های المپیکی است که فعال سازی این رشته دردستور کار فدراسیون قرار گرفته است که دراین مسیر کسب رده چهارم در مسابقات آسیایی چشم انداز خوبی برای این شاخه در کشور وجود دارد.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی، افزود: سرمایه گذاری در برخی شاخه های ژیمناستیک پایه ای و زودبازده است که توجه به راه اندازی این شاخه ها باید در دستور کار هیات های ژیمناستیک کشور قرار گیرد.

وی فاصله استان قم تا جهش به رده اول کشور را بسیار کم دانست و گفت: جایگاه قم در سال ۹۷ با ۸۱۵ امتیاز به استان های خوب ارتقا یافت که جهش یک پله ای عملکردی درخشان و خیره کننده‌است.