به گزارش پایگاه خبری "فلسطین الیوم"، هنیه تصریح کرد که نباید نمایندگان مجلس قانونگذاری فلسطین از حقوقشان در قانون اساسی محروم شوند، همچنان که عقلانی نیست که نماینده منتخب مردم، بدون حقوق باشد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس افزود: برگزاری انتخابات مجلس در فلسطین در واقع یک فرصت و یک چالش است، فرصتی است که چنددستگی در فلسطین پایان یابد و چالش آن نیز چگونگی مقابله با اشغالگران بویژه در خصوص موضوع قدس است.
هنیه تصریح کرد: ما در فرماندهی حماس، سه راه را درپیش گرفتهایم، راه نخست بحث و گفت وگو میان رهبران جنبش حماس درباره برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری است، راه دوم، رایزنی با تمامی گروههای ملی فلسطین است و راه سوم نیز تماسهای خارجی با برخی کشورهاست که از موضع گروههای فلسطین ابراز خرسندی کردهاند.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس افزود: از تمامی گروههای فلسطینی حمایت میکنم که برای رسیدن به توافق درخصوص برگزاری انتخابات در این مرحله حساس اقدام به مذاکرات فشرده کردهاند.
وی در پایان گفت: مسأله انتخابات، یک مسألهای بسیار مهمی است که برای هر انسان وطنپرست و غیوری حائز اهمیت است.
پیش از این نیز، "حازم قاسم" جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز شنبه اعلام کرد که تنها در صورتی موافق برگزاری انتخابات از سوی تشکیلات خودگردان است که این انتخابات شامل شهر قدس، نوار غزه و کرانه باختری رود اردن شود.
در سال ۲۰۱۲ رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم به برگزاری انتخابات شهرداریها در کرانه باختری و عدم اجرای آن در غزه گرفت. این تصمیم محمود عباس موجب اعتراض حماس و تحریم انتخابات از سوی این جنبش شد.