در این مراسم «مهرزاد حمیدی» معاون وزیر آموزش و پرورش، «حسین بابویی» رییس فدراسیون ورزش دانش آموزی و «علیرضا دبیر» رییس فدراسیون کشتی حضور داشتند.
در ابتدای این نشست حمیدی با تشریح ضرورت توجه به ورزش دانشآموزی گفت: این تفاهم نامه یک کار اجرایی است که باید در آینده نمود پیدا کند و رسانهها میتوانند در آینده پیگیر نتایج آن باشد. تا پیش از هزاره سوم ورزش مدرسهای در پایینترین سطح بود اما در ۲ دهه گذشته و تغییر سبک زندگی برش عمیقی در ورزش شکل گرفت و مدل توسعه ورزش تغییر کرد. والدین در این برش نقش مهمی دارند. در کشتی این توجه و موفقیت بیش از دیگر ورزشها است زیرا ورزشی مورد علاقه خانواده ایرانی است.
وی اظهار داشت: بررسی نتایج یک فدراسین طی زمان محدود چهار سال غلط است در حالی که برای به ثمر نشستن برنامه صبر استراتژیک لازم است. برای این کار تقسیم کار بین نهادها باید به یک ائتلاف ملی شکل گیرد. سیستم غیر یکپارچه هم افزا نیستند و نتیجه پایدار نخواهد داشت.
حمیدی ادامه داد: یکی از قوانین مدل بلند مدت ۱۰ سال، ۱۰ هزار ساعت است که باید تمرین انجام شود. ارزشیابی کوتاه مدت در این برنامه جایی ندارد. در سند ملی توسعه ورزش مدل بومی شکل گیرد و هر دستگاه تکلیفش مشخص باشد تا ورزشکاران در سیستم غیر همسو قرار نگیرند. نباید به عملکرد ناهمسوی استعداد یابی دلخوش بود چون موفقیتی در بر ندارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در آموزش و پرورش برای ورزش کشتی یک ائتلاف وجود دارد و هر نهادی هم میتواند برای توسعه ورزش ملی با این وزارتخانه همکاری کند ما برای همکاری کم فروشی نمی کنیم. رسانهها نیز باید فضاسازی برای کار انجام دهند.