به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در نشست امروز (سه شنبه) خود در بروکسل درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ونزوئلا و ممنوعیت فروش تجهیزات قابل استفاده در سرکوب معترضان، تا ۱۴ نوامبر ۲۰۲۰ تصمیم گیری کردند.
وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا همچنین ممنوعیت سفر و توقیف دارایی های ۲۵ مقام ونزوئلایی را تمدید کردند.
اتحادیه اروپا اعلام کرده که حکومت مادورو را به دلیل «اقدامات مداوم آن در تضعیف دموکراسی، حاکمیت قانون واحترام به حقوق بشر» هدف قرار داده است.
وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا گفته اند که تحریم های آنها «انعطاف پذیر و قابل بازگشت» است و مردم عادی ونزوئلا را هدف قرار نمی دهد.
آمریکا، اتحادیه اروپا و بسیاری دیگر از کشورها، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهوری موقت این کشور به رسمیت شناخته اند.
این کشورها مدعی هستند انتخابات سال گذشته ونزوئلا که به پیروزی مادورو منجر شد، فاقد مشروعیت است.
دولت آمریکا در تازهترین دور فشارها بر کاراکاس، پنج مقام امنیتی و سیاسی ونزوئلا را تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار بیانیهای اعلام کرد: این مقامها که پیشتر از سوی اتحادیه اروپا یا کانادا تحریم شده بودند، در خشونت ها علیه معترضان و فساد موجود در ونزوئلا دست داشتهاند.
آمریکا و اروپا از تحریم ها اقتصادی برای فشار بر دولت ونزوئلا و وادار کردن مادورو به استعفا استفاده کردهاند.
اما ارتش ونزوئلا همچنان به مادورو وفادار است و کشورهایی مانند روسیه، چین و کوبا به حمایت از وی ادامه میدهند.
در این میان، واشنگتن تاکنون کوبا را مسؤول حمایت از دولت مادورو دانسته و فشارهای اقتصادی خود را بر هاوانا (پایتخت کوبا) افزایش داده تا این کشور را وادار به توقف حمایت از دولت ونزوئلا کند.
1071