جلیل حسنی دوشنبه، دوشنبه در جشن هفته وحدت در شهر لار افزود: وحدت در وضعیت عادی، موضوع قابل قبول جامعه و دارای پشتوانه عقلی، دینی، علمی و تجربی است،
این فرهنگ نشات گرفته از احکام اسلامی است و ریشه در زبان، آداب، رسوم و تاریخ مشترک دارد که نه تنها باید برای نسل فعلی، بلکه باید برای نسلهای آینده نیز نهادینه شود.
معاون استاندار فارس اظهار داشت: وحدت حتی در حالت صوری هم میتواند زمینه رشد، توسعه و ترقی و ارتقای همه جانبه یک جامعه را فراهم کند همچنان که در جهان امروزی این موضوع حتی در بین جریانهای سیاسی به صورتی برنامهریزی شده وجود دارد.
وی تاکید کرد: شیعه و سنی، خدا، پیامبر، قبله، قرآن و دینی یکسان دارند و حتی دشمنشان نیز مشترک است بنابراین دلیلی ندارد که بینشان اختلاف باشد.
معاون استاندار فارس ادامه داد: هنر ما این است که ایدهها و کلام تاکیدی بر وحدت را در عمل به منصه ظهور و بروز برسانیم و ضمن آشنایی با سیره و سنت پیامبر گرامی اسلام(ص)که تاکید بر برادری، محبت و وحدت مسلمانان دارد، این سنت پسندیده را حفظ کنیم.
حسنی، با بیان اینکه رشد و توسعه جوامع بشری و رونق تولید در گرو اتحاد است، این فرهنگ را راهگشای حل مشکلات و معضلات جامعه قلمداد کرد.
فرماندار ویژه لارستان در بخش دیگری از سخنان خود، وحدت میان اقوام را در این شهرستان مثالزدنی خواند و آن را الگویی برای کشور دانست و گفت: ارتقای بخش اوز به شهرستان و همراهی و حمایت مردم لارستان نشان داد که وحدت در لارستان وحدتی صرفا کلامی، صوری و تاکتیکی نیست بلکه وحدتی اعتقادی است.
حسنی ادامه داد: همبستگی و وحدت مردم در جنوب فارس، امری ریشه دار است و در عمل و در همه سطوح اجتماعی نمود و جلوه ویژهای دارد.
وی اضافه کرد: اتحاد در این منطقه، ریشهگرفته از اشتراکات سرزمینی نیست که با تفکیک ادارهها خدشه پذیر باشد بلکه این وحدت از عمق وجود مردم نشات گرفته و در انسجام تاریخی و دینی و فرهنگی ریشه دارد.
فرماندار ویژه لارستان همچنین به تاثیر بسزای وحدت در عرصه اجرایی و اداری هم تاکید کرد و گفت: تصمیمات، مصوبات و ایدههای نو در صورتی ارزشمند است که قابلیت اجرایی داشته باشد.
هفته وحدت، حدفاصل ولادت نبی اکرم (ص) در دوازدهم ربیعالاول به روایت اهل سنت و هفدهم ربیعالاول به روایت شیعیان است.
شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله 378 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.