همدان- ایرنا- داور بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: برخی سازندگان تئاتر چندان به فکر تولید نمایش‌های حرفه‌ای نبودند، اما این جشنواره تحول بزرگی در کیفیت آثار ایجاد کرد.

بهرام دوست قرین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سطح کیفی آثار حاضر در جشنواره تا حدودی مطلوب است و جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان توانسته تحول بزرگی در این زمینه ایجاد کند.

وی اضافه کرد: تئاتر کودک در گذشته رونقی نداشت اما در ۲۶ دوره‌ای که جشنواره برگزار شد تئاتر کودک و گروه‌های تخصصی در این بخش شکل گرفتند و این هنر صاحب‌ نام و سبک شود.

داور بخش کودک بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه تخصص در تئاتر کودک باید افزایش یابد خاطرنشان کرد: گروه‌های نمایشی باید آموزش دیده و به روز شوند؛ هرچند جشنواره به این بخش از تئاتر رونق داده اما نیاز به تخصص دارد.

دوست‌قرین با بیان اینکه در تئاتر کودک، نویسندگان زیادی نداریم گفت: این موضوع ممکن است در متن نمایش‌نامه ها ضعف ایجاد کند.

وی اصلی‌ترین هدف تئاتر را سرگرم کردن مخاطب عنوان کرد و افزود: این سرگرمی باید آموزنده و اثرگذار هم باشد.

بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مجید قناد و با شعار "کودک، طبیعت، تئاتر" از ۱۶ آبان آغاز شد و تا بیست و یکم این ماه ادامه دارد.

۵۳ نمایش ایرانی و خارجی در این رویداد جهانی اجرا می شود.