تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: باید بهره برداری و صادرات گیاهان دارویی با هدف حفظ، احیاء و توسعه رویشگاه‌های مربوطه نظام‌مند شود و رعایت مدیریت چرا، همراه بودن مرتعداران و حمایت دولت از بهره برداران ضامن شکوفایی و احیای مراتع کشور است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل‌ها، ترحم بهزاد روز سه شنبه در دیدار حجت الاسلام سید مصطفی طباطبایی نژاد مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان با ارائه گزارشی از کارکردهای مثبت مراتع، نقش ائمه جماعات در مساجد و منابر را در خصوص حفظ منابع طبیعی بویژه مراتع کشور تاثیر گذار دانست.

در این نشست بهزاد به موضوعاتی همچون اهمیت مراتع و نقش آن در حفظ آب و خاک و تولید گوشت ارگانیک، حمایت‌های لازم از بهره برداران مرتعی کشور و جلوگیری از واگذاری عرصه‌های مرتعی اشاره کرد و افزود: عرصه‌های مرتعی مامن و ماوای ذخیره‌گاه و گیاهان دارویی به حساب می‌آید و حفاظت و بهره‌برداری از این عرصه‌های ارزشمند موجب ارتقای معیشت بهره برداران می‌شود.  

مدیرکل دفتر فنی مرتع سازمان جنگل‌ها نقش مراتع در حفظ آب و خاک کشور را بی‌نظیر خواند و بر برخورد قاطع با متخلفان و تخریب کنندگان عرصه‌های مرتعی تاکید کرد.

رهبر معظم انقلاب در امر حفاظت از منابع طبیعی حجت را بر همگان تمام کرد

در ادامه مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها از این دیدار ابراز خشنودی کرد و افزود: جنگل‌ها و مراتع جزء انفال محسوب می‌شوند و در عصر غیبت در اختیار ولی فقیه است که مطابق قوانین فعلی، مدیریت آن به سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور واگذار شده است و بنابراین، ادارات منابع طبیعی حافظ و امانت دار انفال هستند.

حجت‌الاسلام طباطبایی نژاد به سخنرانی و ابتکار شایسته رهبر معظم انقلاب در ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ اشاره کرد و افزود: این نشان دهنده اهمیت وافر حفظ اراضی ملی و جنگل ها و مراتع است و همگان باید بر این امر اهتمام بورزیم.

وی تصریح کرد: شعار دولت این است که هم باید از منابع ملی و طبیعی حفاظت شود، هم توسعه یابد و هم به بهره‌وری برسد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها بر نقش و مشارکت مردم در منابع طبیعی تاکید و تصریح کرد: سازمان جنگل‌ها مردم را شریک واقعی منابع طبیعی می‌داند که می‌توانند در حفاظت و بهره‌وری مناسب از آن نقش اساسی داشته باشند.

طباطبایی‌نژاد اظهار کرد: اگر این اراضی را ساماندهی نکنیم، هیچ چیزی به مستمندان نخواهد رسید و اراضی بین ثروتمندان دست به دست می‌شود. اینجاست که پدیده زمین‌خواری ایجاد می‌شود.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در پایان نقش روحانیون مستقر در ادارات کل منابع طبیعی استان ها را در ترویج فرهنگ منابع طبیعی و حفاظت از آن تاثیرگذار خواند و افزود: روحانیون مستقر در ادارات کل در اشاعه فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و فرهنگ درختکاری در روستاها اهتمام جدی دارند و از این بابت از آنان قدردانی می‌کنم.