کرج- ایرنا - سرپرست گروه روانشناسی و مشاوره دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: مجوز فعالیت ۳۰۰ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در کشور تاکنون صادر شده است.

مریم نجابتیان روز سه شنبه در کارگاه ملی توان افزایی کارشناسان برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان ادارات کل ورزش و جوانان استان های سراسر کشور به میزبانی استان البرز افزود: یکی از مهم ترین دغدغه های وزارت ورزش و جوانان، ترویج فرهنگ مشاوره ازدواج در بین جوانان است.

بیشتر جدایی‌ها بر اثر عدم شناخت صحیح زوجین پیش از ازدواج، از یکدیگر اتفاق می افتد، باید تلاش کنیم تا این دیدگاه در جوانان ایجاد شود که قبل از ازدواج نیاز به مشاوره دارند.

وی با بیان اینکه دوره توجیهی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده در آذرماه به میزبانی فارس و در دی ماه به میزبانی گیلان برگزارمی شود خاطر نشان کرد: مراکز برتر مشاوره ازدواج و خانواده تجلیل می شوند.

نجابتیان گفت: اعتقاد ما براین است که وقتی ازدواج از روی شناخت و آگاهی صورت می‌گیرد مشکلات بعد از ازدواج بسیار کمتر می‌شود.

دبیرخانه مجمع ملی خیرین ازدواج تشکیل می‌شود

محمدعلی محمدی نیک مدیرعامل مجمع خیرین ازدواج آسان نیز در این کارگاه عنوان کرد: دبیرخانه مجمع ملی خیرین ازدواج در دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان تشکیل می‌شود.

وی با بیان اینکه استان‌ها نسبت به شناسایی و ساماندهی خیرین حوزه ازدواج اقدام کنند اظهار داشت: توجه به مقوله ازدواج جوانان، مساله ای فراتر از وظایف استانی است.

کارگاه ملی توان افزایی کارشناسان برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان ادارات کل ورزش و جوانان استان های سراسر کشور به مدت ۲ روز به میزبانی استان البرز در حال برگزاری است.