علی اوسط هاشمی روز سهشنبه در بیستمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و نهمین کنفرانس مـلی آزمایشهای غیرمخرب در دانشگاه شهرکرد، افزود: با استاندازدسازی این رشتهها، به مهارتآموزی توجه بیشتری خواهد شد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای، با اشاره به مدرک ارائه شده پس از گذراندن دورههای فنی و حرفهای در کشور برای مهارت آموزان، گفت: این مدرک قابل ترجمه و ارائه در سطح بینالمللی است.
اوسط هاشمی، بر تغییر نگاه نسبت به آموزشهای فنی و حرفه ای در کشور به منظور رفع مشکل اشتغال و بیکاری تاکید کرد و گفت : باید در نظام آموزشی الگوهای موفق و قابل بومی شدن را پیدا کرد.
وی، با اشاره به اینکه بازار اشتغال کشور امروز تنها ظرفیت بیش از ۲۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاهی را دارد، تاکید کرد: رقابت حدود یک میلیون دانشآموز در کنکور سراسری برای رشتههای تحصیلی خاص، همه را به کسالت و انزوا و ضعف در حوزه آموزش سوق میدهد.
اوسط هاشمی، با تاکید بر اینکه توسعه تنها به علم و مدرک استوار نیست، اظهار داشت: برخی کارشناسان معتقدند که هدایت تحصیلی و استعدادیابی در نظام آموزشی به خطا رفته است.
به گفته وی، هدایت صحیح دانشگاهیان به سمت مهارتآموزی در جامعه ضروری است به گونهای که امروز در جامعه ، ممکن است برخی خانوادهها به سمت مهارتزدایی فرزندان رفته باشند.
اوسط هاشمی افزود: مهارتزایی ارزش اقتصاد و اشتغال را ضمانت میکند و با استفاده بهینه از منابع در جهت مهارتآموزی میتوان به این امر دست یافت.
به گزارش ایرنا، در این کنفرانس از پیشکسوت صنعت جوش و برترینهای حوزه دانشجویی و صنعت جوش تقدیر شد.
بیستمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و نهمین کنفرانس مـلی آزمایشهای غیرمخرب و تحت حمایت سیویلیک روز سهشنبه در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
این کنفرانس به منظور تشویق به امر پژوهش و نوآوری در زمینههای صنعت جوش و بازرسی جوشکاری، توسعه و ترویج فرهنگ مهندسی جوش و بازرسی آن در صنایع کشور، افزایش کیفیت و آسیب شناسی اتصالات جوشی در صنایع مختلف کشور آغاز شد.
هماکنون بیش از ۲ هزار نفر از صنعتگران جوشکار در شهر هفشجان چهارمحال و بختیاری در طرحهای مختلف صنعتی، عمرانی، ملی و بینالمللی فعالیت میکنند.
زمان برگزاری بیستمین کنفرانس ملی جوش در دانشگاه شهرکرد دو روزه است.