تهران- ایرنا- کره‌جنوبی در راستای مدیریت مساله کاهش جمعیت در سن کار کشور، تا سال ۲۰۲۲ حدود ۳۰ هزار کارخانه هوشمند و ۱۰ منطقه صنعتی هوشمند خواهد ساخت.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ، "هونگ نام کی"، وزیر اقتصاد کره جنوبی، ‌امروز(چهارشنبه) گفت، امکان اشتغال برای یکصد هزار نیروی کار در این کارخانه ها و مناطق صنعتی هوشمند وجود دارد و این امر به افزایش بهره وری کمک خواهد کرد.
این کارخانه ها شامل همه چیز، طراحی، توزیع، استفاده از حسگرهای پیشرفته، دستگاه های متصل و تکنولوژی شبکه است.

این طرح، تازه ترین تلاش از مجموعه اقدامات کره جنوبی برای مدیریت مساله جمعیت به سرعت در حال کهنسال شدن این کشور است.

پیش بینی می شود جمعیت در سن کار کره جنوبی- جمعیت بین ۱۵ تا ۶۴ سال- در دهه های آتی به شدت کاهش یابد.
طبق پیش بینی اداره آمار کره جنوبی، جمعیت کشور در سال ۲۰۶۷ احتمالا به ۳۹ میلیون نفر خواهد رسید که در قیاس با جمعیت ۵۱.۷ میلیونی پیش بینی شده برای ۲۰۱۹ به شدت کاهش خواهد داشت. طی این مدت، نرخ ۱۴.۹ درصدی افراد ۶۵ ساله و بالاتر به ۴۶.۵ درصد می رشد.
دولت کره جنوبی اعلام کرد، با تکنولوژی های پیشرفته، مانند داروهای جدید، تجهیزات پزشکی، ‌ ربات های خدمتکار و خودروهای تمام اتوماتیک به سالمندان کمک خواهد کرد.

کارخانه هوشمند به کارخانه ای گفته می شود که از دستگاه های متصل به اینترنت اشیاء ﴿IoT) برای بهبود کارایی، پیوستگی و امنیت عملیات های خود استفاده می کند. تعامل همزمان و دورادور بین اجزای تولید و اپراتورها، این کارخانه را به ویترینی برای اتوماسیون و اتوماتیک سازی تبدیل می کند. مفهوم کارخانه هوشمند را می توان در دو فاز مجزا تعریف نمود. به عنوان مثال، کارخانه هوشمند بخشی از صنعت ۴.۰ است. صنعت ۴.۰ شامل فاز طراحی، فاز تولید و فاز لجستیک است. تمام این فازها به عنوان صنعت ۴.۰ نامیده می شوند و کارخانه هوشمند نقطه میانی این فرآیند است.