محمد بهرامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کیفیت آرد استان قزوین در سال جاری بسیار پایین بوده و همین موضوع به صورت مستقیم بر کیفیت نان تاثیر گذاشته است.
وی با اشاره به گلایه مشتریان از کیفیت نان، اضافه کرد:سطح پایین کیفیت آرد به اتحادیه نانوایان هیچ ارتباطی ندارد و باید شرکت غله و خدمات بازرگانی استان پاسخگوی آن باشند.
این مسئول گفت: این مساله بارها در سال جاری به دفتر نماینده ولی فقیه در استان، شرکت غله و سازمان صنعت، معدن و تجارت منعکس شده است تا برای ساماندهی و رفع آن چاره اندیشی کنند.
وی افزود:امیدواریم مسئولان سازمان صنعت و شرکت غله استان با وارد کردن گندم با کیفیت از استانهای دیگر و ترکیب آنها با گندم بی کیفیت قزوین جلوی تداوم این وضعیت را بگیرند.
بهرامی اضافه کرد: نانوایان به دلیل پایین بودن کیفیت آرد باید نمک بیشتری را به خمیر اضافه کنند که هم کیفیت نان را پایین میآورد و هم موجب جریمه شدن آنها میشود.
وی گفت:امسال در خرید گندم تنها به مساله کمیت نه کیفیت آن توجه شده و درصد زیاد گندم سل زده به شدت کیفیت آرد استان را پایین آورده است.
بهرامی افزود:کیفیت پایین آرد بیشتر در نان فانتزی و سنگک که باید خمیر آن نرم باشد خود را نشان میدهد.
وی با اشاره به فعالیت ۷۴۰ واحد نانوایی سنتی، صنعتی و فانتزی در سطح شهرستان قزوین، گفت:علیرغم وجود این مشکل بازدیدها و بررسیهای سرزده از تمامی این واحدها صورت میگیرد تا میزان نارضایتی مردم به حداقل برسد.
بهرامی اضافه کرد:این بازدیدها به صورت مشترک با حضور نمایندگانی از شرکت غله، اتحادیه و مرکز بهداشت استان انجام میشود و واحدهای متخلف به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.
۲ هزار و ۳۵۰ نانوایی در استان قزوین فعالیت دارند.