مهاباد- ایرنا- رییس اداره شبکه‌های مردمی و موسسات کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی گفت: در زمان حاضر ۱۳۵ مرکز نیکوکاری در این استان از کمیته امداد مجوز دریافت کرده و در امر کمک‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه تلاش می‌کنند.

علی زینالی روز پنجشنبه در مراسم گشایش مرکز خیریه نیکوکاری پیوند مساجد بوکان افزود: مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد در حال فعالیت است و شناسایی محرومان هر منطقه و رفع مشکلات آن‌ها هم از طریق هیات امنای مساجد انجام می‌شود؛ در این مراکز علاوه بر حمایت مادی از نیازمندان، عزت نفس و جایگاه آنان حفظ می‌شود.

وی با بیان اینکه ورود مراکز خیریه به مسایل سیاسی به‌مثابه سمی برای این مراکز به شمار می‌رود، اظهار داشت: نهادها و سازمان‌های حمایتی و امدادی به مردم باید در چارچوب وظایف و روند قانونی خود به مردم خدمت کنند و در آستانه انتخابات از انجام فعالیت‌های دیگر پرهیز کنند.

وی ادامه داد: این مراکز غیرانتفاعی، غیرسیاسی و مردمی هستند و فقط در راستای رفع محرومیت در جامعه باید فعالیت داشته باشند.

وی در خصوص درآمد مراکز نیکوکاری که مجوز آنها از سوی کمیته امداد صادر می‌شود، گفت: پولی که این مراکز جمع‌آوری می‌کنند فقط توسط هیات امنا در آن منطقه هزینه می‌شود.

رییس اداره شبکه‌های مردمی و موسسات کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی اضافه کرد: شهرستان بوکان مبتکر مراکز پیوند مدارس و پیوند مساجد در سطح استان بوده و دیگر شهرستان‌ها نیاز است تا با الگوبرداری از این شهرستان اقدام به ایجاد این مراکز کنند.

سرپرست فرمانداری بوکان نیز در این مراسم با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت، گفت: ارگان‌های حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی به تنهایی نمی‌توانند نیازهای مستمندان را رفع کنند و در نتیجه ایجاد مراکز نیکوکاری می‌تواند یاریگر ارگان‌های حمایتی باشد.

لقمان خسروپور ادامه داد: روحانیان باید به مراکز نیکوکاری ورود پیدا کنند و در این امر مشارکت داشته باشند زیرا بهتر می‌توانند نیازمندان واقعی جامعه را شناسایی کنند.

وی افزود: شهرستان بوکان به دلیل مهاجرپذیر بودن و نیز وجود افراد متکدی در آن باید با همکاری مراکز خیریه و نیکوکاری ساماندهی شود.

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) بوکان نیز در این مراسم گفت: این چهارمین مرکز نیکوکاری است که در بوکان با مجوز کمیته امداد تاسیس می‌شود تا بتواند از نیازمندان جامعه حمایت داشته باشد.

قادر درویشی ادامه داد: میزان مشارکت‌های مردمی در کمیته امداد بوکان امسال نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد افزایش یافته و این شهرستان مقام دوم پرداخت زکات در سطح آذربایجان‌غربی را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه پرداخت زکات در این شهرستان نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته، اظهار داشت: درآمد این نهاد نیز از محل صندوق صدقات در سال‌جاری هفت درصد افزایش یافته است.

در بوکان چهار مرکز نیکوکاری پیوند مدارس، پیوند مساجد، مرکز نیکوکاری و مرکز خیریه «باب‌الریان» وجود دارد که زیر نظر کمیته امداد اداره می‌شود و به زودی مرکز نیکوکاری «ریه‌گای به هشت» (راه بهشت) نیز شروع به کار خواهد کرد.