حسن عادلی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: بیش از ۹۵ درصد پزشکان استان قم در مطبهای خود کارتخوان نصب نمودهاند که ۵۶ درصد این کارتخوانها به سامانه متصل شده و پزشکانی که مطب دارند و هنوز به سامانه وصل نشدهاند نیز بهزودی ثبتنام خواهند نمود.
وی با بیان اینکه پزشکان نیز مانند سایر مردم به قانون پایبند هستند، اضافه کرد: یک هزار و ۲۰۰ پزشک عمومی و ۹۰۰ پزشک متخصص در استان قم خدمت مینمایند.
به گفته وی، ثبتنام در سامانه کارتخوان مالیاتی نشاندهنده وظیفهشناسی پزشکان و تعامل مناسب با سازمان امور مالیاتی استان میباشد.
عادلی خاطرنشان کرد: ۱۰ درصد از مالیات ابرازی عملکرد پزشکان مشمول که ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش شدهاند، به مدت ۲ سال بخشیده میشود و عدم نصب این دستگاه نیز موجب جریمهای معادل ۲ درصد فروش خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی سازمانهای ذیربط، هیچ فرار مالیاتی در استان قم از سوی پزشکان ثبت نشدهاست.
بر اساس بند «ی» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۹۸ و تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم، همه صاحبان مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی، نظام دامپزشکی و دامپزشکی صادر میشود، مکلف هستند از امسال نسبت به راهاندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی اقدام نمایند.
مشاغل یادشده باید برای ثبت درخواست تخصیص شماره پایانه فروشگاهی یا کارتخوان به درگاه عملیات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی tax.gov.ir مراجعه و مبادرت به ثبت مشخصات دستگاه کارتخوان نموده و نسبت به بهرهبرداری از دستگاه کارتخوان اقدام نمایند.