به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، علی محمد زاده اظهار داشت: به دنبال برگزاری موفق اولین همایش روز زیست فناوری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در دیماه سال ۱۳۹۷ دومین همایش روز زیست فناوری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر ۱۶ دی ماه ۱۳۹۸ برپا می شود.
دبیر دومین همایش زیست فناوری افزود: این همایش با همکاری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و ستاد توسعه زیست فناوری با حضور اساتید و پژوهشگران طی یکروز در دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری برپا می شود و در آن تعدادی از طرح های پژوهشی جاری در دانشگاه که با همکاری سایر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی داخل و خارج از کشور در حال اجرا است توسط مجریان و همکاران طرح ها معرفی می گردند.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی خاطرنشان کرد: این نشست یکروزه بستری برای معرفی پیشرفتهای حوزه زیست فناوری در دانشگاه و نیز جلب همکاری و مشارکت بخش های دولتی و خصوصی مرتبط با حوزه زیست فناوری است.
محمدزاده محورهای اصلی این گردهمایی را راهبردهای جدید در تشخیص و درمان سرطان با رویکرد شخصی سازی، طراحی سیستم های هوشمند دارو رسانی به کمک ابزارهای مدلسازی عددی و تجربی، تجهیزات ریزسیالاتی پزشکی و دارویی، ساخت زیست مواد مورد استفاده در تجهیزات پزشکی، کاشتنی ها، مهندسی بافت و دارورسانی هدفمند، سنتز مواد موثره دارویی پپتیدی، نوکلئوتیدی و هتروسیکلی، سیستم های پیچیده و مدلسازی شبکه های زیستی، بررسی و آنالیز نارسایی های قلبی و پردازش و تحلیل سیگنال ها و داده های پزشکی عنوان کرد.
وی همچنین تصویرگری و تحلیل تصاویر پزشکی، علوم اعصاب شناختی، زیست حسگرها و ابزار دقیق زیست پزشکی، شبیه سازی و مدلسازی سامانه های زیستی، زیست فناوری اطلاعات مکانی و فناوری رباتیک در حوزه سلامت را از دیگر محورهای این گردهمایی بیان کرد.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی یادآور شد: نشست تخصصی این همایش به محورهای همکاری دانشگاه با ستاد توسعه زیست فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص خواهد داشت.
محمدزاده تعدادی از طرح های پژوهشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در حوزههای ساخت زیست مواد جایگزین بافت های سخت شامل زیست مواد پیوند استخوان، سیمان های استخوانی و داربست های مهندسی بافت، ساخت بیوحسگرها، بیوایمپلنت ها و تجهیزات ریز سیالاتی پزشکی و دارویی برای بیماری های قلبی و ریویی، طراحی و تولید سامانه های مبتنی بر پایگاه های داده زیستی و پزشکی جهت مطالعات ژئوفیلوژنتیک، غربالگری پیش از ازدواج، فلج مغزی نوزادان و سرطان ریه معرفی خواهد شد.