کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه بااشاره به انجام ۷۵ عمل جراحی شکاف کام و لب توسط موسسه خیریه «مرهم» در کرمانشاه، گفت: این موسسه خیریه در زمینه تعداد عمل جراحی و همچنین تعداد پزشکان و جراحان رکورد جهانی از خود به جا گذاشت.

هوشنگ بازوند ظهر پنجشنبه در جریان بازدید از فعالیت گروه خیریه پزشکی مرهم در بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه در جمع خبرنگاران باتقدیر از این گروه خیریه که برای دومین بار به استان کرمانشاه سفر کرده‌اند، افزود: خود ما در استان کرمانشاه واقعا اطلاعی از اینکه چه تعداد بیمار دارای اختلالات شکاف کام و دهان داریم، نداشتیم و بابت این کار از این تیم خیریه تشکر می‌کنیم. 

او انجام ۱۸۰ مورد عمل جراحی در مدت ۲ روز به صورت رایگان را رکوردی بی‌سابقه دانست و گفت: اگر این تیم پزشکی در استان مستقر نمی‌شدند بیماران علاوه بر صرف هزینه‌های کلان باید پروسه تشکیل پرونده، نوبت‌گیری و رفت و آمد به مراکز درمانی را نیز متقبل می‌شدند و هزینه و زمان زیادی را صرف عمل جراحی می‌کردند.

او با بیان اینکه این تیم خیریه در سراسر ایران این کار ارزشمند را انجام می‌دهند، گفت: پروفسور "کلانتر هرمزی" سرپرست این گروه خیریه از افتخارات ایران است و همه در کشور به این موضوع اذعان دارند.

استاندار کرمانشاه در ادامه فعالیت این گروه خیریه را بسیار ارزشمند و گرانبها دانست و افزود: پزشکان حاضر در این گروه خیریه لبخند را بر لبان بیماران می‌آورند که این بهترین هدیه برای این افراد است. 

بازوند به روند حضور این تیم پزشکی در استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: چند ماه پیش ما از آقای هرمزی تقاضا کردیم که برای بار دوم به استان تشریف بیاورند که با کمال میل پذیرفتند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه این تیم خیریه هدیه گرانبهایی به این نوع بیماران هدیه می‌کنند، گفت: برخی از این بیماران به دلیل مشکلات ژنتیکی و مادرزادی نمی‌توانند خود را در جامعه نشان دهند و اغلب گوشه‌گیر و در خانه به سر می‌برند اما پس از عمل جراحی می‌توانند به جامعه بازگردند.

بازوند همچنین از رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاونینش و کادر بیمارستان امام خمینی (ره) نیز به دلیل همکاری بسیار خوبی که با این تیم پزشکی داشتند، قدردانی کرد و افزود:به طور قطع دعای خیر مردم کرمانشاه پشت سر این تیم پزشکی و عوامل اجرای این کار خداپسندانه است.

حضور استاندار کرمانشاه در اتاق عمل بیمارستان امام خمینی (ره)

تیم جراحان پلاستیک موسسه ملی سلامت «مرهم» از روز دوشنبه ۲۰ آبان در بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه مستقر شده‌اند و پس از  ویزیت بیماران اعمال جراحی بر روی بیماران را از روز ۲۱ آبان شروع کرده و تا فردا جمعه ۲۴ آبان ادامه می‌دهند.

این گروه اعمال جراحی شکاف لب، شکاف کام و ناهنجاری‌های همراه تولد جمجمه سر و صورت، تحت سرپرستی پروفسور «عبدالجلیل کلانتر هرمزی» به صورت رایگان اقدام به عمل جراحی می‌کنند.

موسسه ملی ندای سلامت مرهم پس از اخذ تاییدیه‌ رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سازمان امور اجتماعی وزارت کشور معرفی شد. با توجه به ارائه‌ قالب نذرِ تخصص‌ها برای خدمات موسسه؛ از سوی هیات مرکزی تاسیس و نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد، مورد موافقت قرار گرفت و در مهرماه ۱۳۹۵ با شماره پروانه ۸۸۳۳۸ با حکم وزیر کشور؛ فعالیت خود را در فصلی جدید از سر گرفت.

این موسسه با شماره ۳۹۵۳۷ و به شناسه ملی ۱۴۰۰۶۱۳۴۴۲۸ در اداره کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری سازمان اسناد و املاک قوه قضائیه، ثبت و در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران به سریال ۱۳۹۵۳۰۴۰۰۹۰۱۰۶۶۵۱۳ شماره گردید.

بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با مساحت ۳۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع، زیربنای ۱۲ هزار متر، ۲۲۰ تخت، شامل بخش‌های چشم، گوش و حلق و بینی، سوختگی، داخلی، مسمومیت، آزمایشگاه، رادیولوژی، دیالیز، عفونی، اتاق‌های عمل، کلینیک و آی سی یو است.

مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه با عنوان مرکز سرطان شناسی در سال ۱۳۵۰ احداث و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ براساس نیاز استان به تخت‌های بستری با ۱۵۰ تخت مصوب به عنوان بیمارستان امام خمینی (ره) افتتاح شد و با انتقال تعداد ۱۵۰ نفر نیروی رسمی سازمان شیر و خورشید سابق شروع به کار کرد.

این بیمارستان اکنون به عنوان مرکز مسمومیت و سوختگی و تنها مرکز فوق تخصصی چشم و فیکو و لیزیک غرب کشور در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از جایگاه ویژه ای برخوردار می‌باشد و با ارائه خدمات متنوع و ارزنده در جهت ارتقا سلامت مردم استان کرمانشاه استان‌های همجوار فعالیت می‌نماید.

تخصص های مختلف چشم، گوش و حلق و بینی، عفونی، داخلی، جراحی، جراحی ترمیمی و فک و صورت نیز با استفاده از همکاری مجرب‌ترین اساتید اعضای هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در این مرکز فعال است و در گروه تخصصی چشم تقریباً از خدمات تمام رشته‌های فوق تخصصی چشم (قرنیه – شبکیه – استرابیسم و.....) بهره مند می‌باشد.

اهدای گل توسط استاندار کرمانشاه به بیماران

این مرکز با دارا بودن بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی (چشم، گوش و حلق و بینی، داخلی، مراقبت‌های ویژه، اورژانس مسمومیت و داخلی، عفونی، سوختگی و دیالیز) و کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی (چشم، لیزر و لیزیک ، جراحی، داخلی، گوش و حلق و بینی، سوختگی، بیهوشی و هموفیلی) و واحدهای پیراپزشکی (فیزیوتراپی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی ) و واحدهای پاراکلینیک (آزمایشگاه، سونوگرافی، سی تی اسکن، رادیولوژی و داروخانه ) و اتاق عمل و CSR مجهز، واحد آموزش، کتابخانه، سمعی بصری، آمفی تئاتر و واحد اداری مالی نقش مهم و ارزنده‌ای را در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت در منطقه غرب کشور ایفا می‌کند.

اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.