فرامرز بابلی عصر پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاحیه مدرسه دو کلاسه روستای تنگ هیگون شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه بنیاد علوی با سازمان نوسازی مدارس در سال ۹۵ احداث یکهزار کلاس درس از سوی بنیاد علوی در دستور کار قرار گرفت.
وی بیان کرد: در سال ۹۶ نیز با توجه به سیاست های محرومیت زدایی بنیاد احداث ۸۰۲ کلاس درس دیگر به یکهزار کلاس درس اضافه شد.
بلبلی تصریح کرد: اعتبار این تعداد کلاس درس بیش از یکهزارو ۴۴۱ میلیارد ریال است.
وی افزود: از سال ۹۵ تاکنون ۳۶۰ کلاس درس در نقاط محروم کشور به بهرهبرداری و ۴۸۵ کلاس نیز با همکاری نوسازی مدارس در دست اجراست.
بلبلی تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه با نوسازی مدارس کشور تا پایان سال یکهزارو ۴۰۱ مابقی کلاسهای درس به بهره برداری خواهند رسید.
وی شهرستان لنده در کهگیلویه وبویراحمد را پایلوت محرومیت زدایی بنیاد علوی دانست و گفت: از تعهد بنیاد در احداث ۱۱۲ کلاس در این استان ۶۵ کلاس درس سهم شهرستان محروم لنده است.
در شهریور ۹۷ با حضور، رئیس سازمان بنیاد مستضعفان کشور در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان لنده به عنوان دومین منطقه پایلوت محرومیت زدایی توسط بنیاد مستضعفان کشور انتخاب شد.
بلبلی اضافه کرد: تاکنون ۱۶ کلاس درس از سوی بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد به بهره برداری رسید.
وی گفت: احداث ۱۷ کلاس درس نیز در شهرستانهای لنده ،کهگیلویه و چرام در دست ساخت است.
با حضور مسئولان استانی وبنیاد ۲ باب مدرسه با اعتبار هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در روستاهای تنگ هیگون و نهضت آباد از توابع بخش مرکزی کهگیلویه به بهرهبرداری رسید.
سرانه فضای آموزشی در کهگیلویه وبویراحمد هم اینک با ۸.۲ درصد و بعد از یزد دومین استان به لحاظ سرانه فضای آموزشی است.
درسه هزار و ۲۰ مدرسه در قالب ۹ هزار ۱۲۲ کلاس درس خدمات آموزشی به دانش آموزان استان ارایه می شود.
افزون بر ۱۵۳ هزار دانش آموز در سال تحصیلی گذشته درکهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کردند که این تعداد در سال تحصیلی جدید به ۱۶۰ هزار نفر می رسد.