سید«علی آقازاده» روز یکشنبه در جریان بازدید از اداره کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی افزود: عملکرد این اداره کل در برخی شرایط اقتصادی حساس قابل قبول بوده است و اکنون توجه مسئولان و مردم به این نهاد نظارتی بیش از گذشته است.
وی با بیان اینکه وظیفه این نهاد نظارتی از سال ۹۷ که با آغاز دور جدید تحریمها مضاعف شد،اظهار داشت: تعزیرات حکومتی در عملکرد چهار دهه تا حدود زیادی توانسته به اهداف خود که ایجاد آرامش اقتصادی در بین جامعه بوده، درست یابد
آقازاده افزود: دولت، مسئولان و مردم رضایت نسبی و مطلوبی از عملکرد تعزیرات حکومتی در شرایط اقتصادی کشور با وجود کمبودها دارند.
وی اظهار داشت: امروز با سهیمهبندی بنزین کشور به فضای جدید اقتصادی وارد شده است و مجموعههای نظارتی در کانون توجه مردم، مسئولان و رسانهها قرار دارد و باید در مدیریت مصرف سوخت همکاری شود.
استاندار مرکزی گفت: در یک سال و نیم اخیر فشار اقتصادی زیادی به مردم با کاهش ارزش پول وارد شد و اجناس ۲ تا سه برابر رشد قیمت داشت.
آقازاده افزود: نهادهای نظارتی با اجرای طرح مدیریت سوخت باید بازار را رصد و با متخلفان، گران فروشان و قاچاقچیان کالا برخورد قانونی شود.
وی با یادآوری سخنان امروز مقام معظم رهبری در درس خارج فقه اظهار داشت: ایشان در این طرح، خط مشی قاطعی به مردم و مسئولان ارایه کردند و حمایت خود را از طرح مدیریت سوخت اعلام کردند.
استاندار مرکزی گفت: ایشان تاکید کردند که سران سه قوه تصمیم گرفتهاند اما مسئولان در حوزه کنترل قیمت و امنیت به وظیفه خود عمل کنند و افرادی که به اموال عمومی آسیب بزنند از اشرار هستند و مردم حساب خود را از آنان جدا کنند.
آقازاده افزود: اجرای طرح سوخت تبعات اقتصادی در جامعه دارد ولی باید با مدیریت به موقع آن را به حداقل رساند و از جامعه کسبه و اصناف درخواست همکاری است و مردم با مشارکت توطئه دشمنان را خنثی و انسجام ملی را حفظ کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز گفت: سال ۹۷ سال پرفشار و سختی در حوزه تنظیم بازار بود و کارکنان مجموعه تعزیرات حکومتی استان با قدرت همکاری کردند.
«سعید فرخی» افزود: بدنه خوب و مسلط تعزیرات حکومتی به ویژه قضایی در تنظیم قیمت بازار راهگشا بوده است.
وی اظهار داشت: سطح انتظارات از مجموعه تعزیرات حکومتی باید متعادل با وظایف تعریف شده این مجموعه باشد.
یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر جمعیت استان مرکزی در ۱۲ شهرستان ساکن هستند.
عتراضها به اصلاح قیمت بنزین که بر اساس مصوبه شورای هماهنگی سرا قوا از دقایق اولیه بامداد جمعه ۲۴ آبان به اجرا گذاشته شد، در شهرهای مختلف اشکال متفاوت داشت.
در برخی شهرها این اعتراضها تنها در حد تجمع بود و در برخی شهرها با ایجاد ترافیک همراه شد.
علی ربیعی سخنگوی دولت، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه از شامگاه جمعه تاکنون در اظهار نظرهایی جداگانه تاکید کردهاند که موضوع تغییر بهای بنزین مصوبه شورای عالی اقتصادی سران قوا و تصمیم همه اجزای نظام است.
همچنین دولت با توجه به دغدغه هایی که درباره معیشت مردم وجود دارد موظف است تا تمام پولی را که از این مسیر به دست میآید در قالب یارانهای جداگانه به حدود ۶۰ میلیون نفر از مردم ایران پرداخت کند و مهمترین مساله دولت در این اصلاح قیمت، اصلاح نظام پرداخت یارانه به نفع همه مردم بوده است.
دولت تاکیدکرده است که به سرعت ساز و کار پرداخت یارانه اصلاح قیمت بنزین اعلام میشود و ۶۰ میلیون ایرانی از آن بهرهمند خواهند شد.