محمدرضا قرایی روز یکشنبه در نشستی خبری افزود: از مجموع ۶ سالن ورزشی موجود در این شهرستان، تنها دو باب آن از استاندارد لازم برخوردار است.
وی در خصوص فضاهای آموزشی نیز ادامه داد: از مجموع ۲۳۰ مدرسه و هزار و ۳۱۹ کلاس درس موجود در تربت حیدریه، ۲۱ درصد آنها خیرساز هستند و اکنون نیز ۱۳ طرح آموزشی در حال ساخت است که دو باب آن به طور کامل توسط خیران و بقیه به صورت ۵۰ درصد خیرساز و ۵۰ درصد از محل اعتبارات دولتی در حال ساخت و تکمیل است.
مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه به طرح بزرگ سالن ورزشی شادروان بابک مروج تربتی اشاره کرد و گفت: این سالن که در هفته جاری به بهره برداری می رسد توسط پدر خیر آن مرحوم یعنی مهدی مروج تربتی ساخته شده که این خیر در استان هشت طرح بزرگ ساخته است که دو باب آن در تربت حیدریه است.
مهدی مروج تربتی خیر و نیکوکار تربت حیدریه نیز در معرفی طرح در دست احداث سالن ورزشی در این شهر گفت: این سالن ورزشی در زمینی به مساحت هزار و ۷۰۰ مترمربع بنا شده و برای ساخت آن نزدیک به ۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی افزود: این سالن ورزشی نیز مانند دیگر سالن های ورزشی مطابق با استانداردهای بین المللی ورزشی بنا شد و مسئولان تربیت بدنی تربت حیدریه می توانند از این پس میزبان مسابقات داخل سالن کشوری نیز باشند.
اصغر غضنفری رییس انجمن خبرنگاران تربت حیدریه نیز در این نشست ضمن انتقاد از کم توجهی مسئولان به موضوع ساماندهی اصحاب رسانه این خطه از این خیر درخواست کرد فضای کوچکی را نیز به عنوان دفتر انجمن خبرنگاران شهرستان تربت حیدریه اختصاص بدهد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.