این سازمان با صدور بیانیه ای در صفحه رسمی اش در توئیتر نوشت: حدود ۶۳ هزار کودک یمنی از آغاز سال میلادی جاری مورد بررسی های پزشکی قرار گرفتند که ۹ هزار تن از آنها زیر پنج سال هستند.
این بیانیه افزود: ۲۶ درصد از کودکانی که بررسی شدند (نزدیک ۱۵ هزار کودک)، دچار سوء تغذیه حاد و وخیم هستند.
از آغاز حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان در فروردین ۹۴ به یمن، بخش بزرگی از زیرساختهای آب آشامیدنی و بهداشت یمن از بین رفته و در نتیجه، حدود ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار کودک یمنی به آب سالم دسترسی ندارند.
همچنین محدودیت دسترسی به سوخت نیز باعث شده عملیات جمع آوری زبالهها با مشکلاتی رو به رو شده و در نتیجه آن، بخشهایی از یمن به محل گسترش بیماریهای خطرناکی از جمله وبا تبدیل شود.
بخش پزشکی یمن به دنبال درگیری های روز افزون در این کشورها در شرایط بحرانی قرار دارد که منجر به شیوع گسترده انواع وباها، بیماری ها و بسته شدن شمار زیادی از مراکز بهداشتی شده است.
سخنگوی بخش خاورمیانه صلیب سرخ جهانی نیز به تازگی اعلام کرد: از آغاز حملات ائتلاف عربی در سال ۲۰۱۵، به سرکردگی عربستان، مراکز بهداشتی و کادر پزشکی یمن بیش از ۱۶۵ بار هدف حمله قرار گرفته است.
سازمان های بین المللی همچنین پیشتر در گزارشی اعلام کردند که وبا در هشت ماهه نخست سال جاری میلادی جان ۷۷۳ نفر در یمن را گرفته است.
محاصره و تداوم درگیری، باعث شده بیشتر یمنی ها محتاج کمک های انسانی باشند. میلیون ها نفر در آستانه قحطی قرار دارند و طبق اعلام سازمان ملل، یمن بدترین بحران های انسانی در جهان را تجربه می کند.
این جنگ خانمان سوز که نتیجهای جز ویرانی و کشتار در یمن به همراه نداشته همچنان ادامه دارد. اقتصاد یمن در نتیجه این جنگ و محاصره از میان رفته است و اوضاع انسانی این کشور که از کمبود مواد غذایی و امکانات بهداشتی رنج می برد، روز به رو وخیمتر میشود.
با وجود تلاش های انصار الله یمن برای توقف جنگ، اما ائتلاف سعودی همچنان اصرار دارد به حملات خود و نیز محاصره این کشور ادامه دهد.