کرمان - ایرنا - مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان با بیان اینکه مدیریت مصرف باید به سمت گاز CNG هدایت شود، گفت: طی یک ماه گذشته نیمی از ۲۵ درصد مصرف سوخت CNGاستان کرمان کاهش یافته بود و مردم به سوخت مایع روی آورده بودند که اکنون با سهمیه‌بندی تشویق به استفاده از گاز طبیعی در خودروهای خود می‌شوند.

فضل‌الله اکبری روز یکشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان کرمان با بیان اینکه با تمهیدات اندیشیده شده مشکلی در تامین سوخت نداریم گفت: خودروهای با سوخت کمتر اکنون مورد اقبال مردمی قرار می گیرد که از مزایای اجرای این طرح است.

وی با بیان اینکه مردم با توجه به محدودیت ایجاد شده تا لیتر آخر سوخت خود را استفاده می‌کنند اظهار داشت: همان روز سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین، مصرف سوخت استان کرمان ۱۲ درصد افزایش داشت و این آمار روز بعد ۱۲ درصد کاهش داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: نرخ سوخت از ۵۰ تا ۲۰۰ درصد افزایش داشته و برخی تاکسی داران توقع افزایش همین نرخ را روی کرایه‌ها داشتند، درحالی که کمتر از ۱۰ درصد از مردم به سمت استفاده از سوخت سه هزار تومانی می‌روند و ۹۰ درصد از سهمیه تعیین شده استفاده می‌کنند.

وی عنوان کرد: سهمیه بنزین اقشار مختلف ازجمله تاکسی اینترنتی و سرویس مدارس تصمیم‌گیری شده و مواردی که از قلم افتاده باید اعلام شود که در کارگروه سوخت کشور مورد بررسی قرار گیرد.

اکبری افزود: جایگاه عرضه گاز مایع در شهرستان جیرفت هنوز به بهره برداری نرسیده اما سهمیه خودروهای CNG این شهرستان نصف تعیین شده که بررسی می‌شود.

وی تصریح کرد: کرمان در بخش اعتراضات مربوط به افزایش قیمت سوخت جزو استان‌های آرام کشور قرار دارد و جایگاه تخریب شده در سیرجان با دستور استاندار کرمان به چرخه فعالیت بازگشته و ۲۵۰ جایگاه عرضه سوخت استان اکنون فعال هستند.

اعتراض ها به اصلاح قیمت بنزین که بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا از دقایق اولیه بامداد جمعه ۲۴ آبان به اجرا گذاشته شد، در شهرهای مختلف اشکال متفاوت داشت .

در برخی شهرها این اعتراض ها تنها در حد تجمع بود و در برخی شهرها با ایجاد ترافیک همراه شد.

علی ربیعی سخنگوی دولت، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهوری و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه از شامگاه جمعه تاکنون در اظهارنظرهایی جداگانه تأکید کرده اند که موضوع تغییر بهای بنزین مصوبه شورای عالی اقتصادی سران قوا و تصمیم همه اجزای نظام است.

همچنین دولت با توجه به دغدغه هایی که درباره معیشت مردم وجود دارد موظف است تا تمام پولی که از این مسیر به دست می آید در قالب یارانه ای جداگانه به حدود ۶۰ میلیون نفر از مردم ایران پرداخت کند و مهمترین مسأله دولت در این اصلاح قیمت، اصلاح نظام پرداخت یارانه به نفع همه مردم بوده است.

دولت تأکید کرده است که به سرعت سازوکار پرداخت یارانه اصلاح قیمت بنزین اعلام می شود و ۶۰ میلیون ایرانی از آن بهره مند خواهند شد.