بیروت - ایرنا - با گذشت یک ماه از آغاز تظاهرات در لبنان و درپی استعفای نخست وزیر، هفته گذشته در حالی یک شخص دیگر برای نخست وزیری معرفی شد که او نیز ظرف کمتر از 48 ساعت انصراف خود را اعلام کرد.

در این میان صحنه سیاسی لبنان همچنان در انتظار توافق گروههای مختلف بر سر شخصی است که برای تشکیل کابینه از سوی رییس جمهوری معرفی خواهد شد.
بانک ها نیز که از آغاز اعتراضات تعطیل بودند، دو هفته پیش فعالیت خود را از سرگرفتند، اما بعد از چند روز به دلیل اعتصاب کارکنان و درخواست تامین امنیت آنان در شرایط حساس کنونی که مردم به بانک ها هجوم آورده اند، بار دیگر تعطیل شدند و گفته می شود ممکن است پس فردا (چهارشنبه) بار دیگر فعالیت خود را از سربگیرند.
 

اتهام زنی بین جریان آزاد ملی و المستقبل
در پی استعفای "محمد الصفدی" که پنجشنبه شب برای نخست وزیری معرفی شده بود، "جریان آزاد ملی" به ریاست "جبران باسیل" وزیر خارجه دولت پیشبرد امور در لبنان ، "سعد حریری" را عامل انصراف او دانسته و اعلام کرد که حریری از قول هایی که به الصفدی داده بود، منصرف شد.
جریان آزاد ملی همچنین نامزدی الصفدی را مانور حریری برای نخست وزیری با شروط مورد نظر خود دانست.
در مقابل، دفتر اطلاع رسانی حریری این اتهامات را بی اساس و دروغ دانست و اعلام کرد که نگاهی به بیانیه انصراف الصفدی نشان می دهد که وی به حمایت حریری از خود مطمئن بود و روابط بسیار خوبی با نخست وزیر دولت پیشبرد امور دارد.
 

نبیه بری: کشور مانند کشتی در حال غرق شدن است
در این شرایط "نبیه بری" رئیس پارلمان لبنان که با استعفای حریری مخالف بود و پس از استعفا بر لزوم نخست وزیری مجدد او تاکید کرده، کشور را مانند یک کشتی دانست که در حال غرق شدن است.
به نوشته روزنامه "الجمهوریه"، بری دیروز (یکشنبه) گفت: وضعیت کنونی دولت با  رکود کامل همره است و هر لحظه انتظار یک تحول جدید می رود، اما اکنون روند امور در حال درجا زدن است.
وی افزود: او همچنان امیدوار است حریری به نخست وزیری بازگردد و دولت جدید را بر اساس وضعیت کنونی که به سطح بسیار خطرناکی رسیده است، تشکیل دهد وضعیتی که باید هرچه زودتر فکری برای آن کرد، زیرا کشور شبیه کشتی است که به تدریج در حال غرق شدن است و اگر تدابیر لازم اتخاذ نشود، کاملا غرق خواهد شد.