سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: استفاده از اراضی و واحدهای صنعتی برای فعالیت‌های غیر تولیدی ممنوع است و با متخلفان در این رابطه برخورد می‌شود.

حسین فیروزی روز دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به اینکه با توجه به توپوگرافی کردستان میزان اراضی صنعتی در آن بسیار کم است، اظهار داشت: تمام تلاش مسئولان توسعه شهرک‌های صنعتی بوده چراکه این مهم یکی از نیازهای ضروری استان است.

وی اضافه کرد: استفاده از اراضی و واحدهای صنعتی برای اقدام غیرصنعتی و تولیدی ممنوع است و اجازه تغییر کاربری به هیچ متقاضی داده نمی‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: ضرب الاجلی به صاحبان صنایعی که واحد خود را تغییر کاربری دادند، داده شود تا در کمترین زمان ممکن آن را به حالت اولیه بازگردانند.

فیروزی یادآور شد: این اقدام در مرحله نخست با همکاری مالکان انجام شود و بعد در صورت عدم تمکین با ابزار قانونی عمل خواهیم کرد.

وی بر تسریع در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال تاکید کرد و گفت: عملکرد جذب تسهیلات اختصاص داده شده تبصره ۱۸ در استان‌های برخوردار بسیار مطلوب است و در استان هم می‌طلبد مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط و مدیران عامل بانک‌ها در این راستا همکاری و تعامل بیشتری داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: تاکنون حدود ۳۰ میلیارد ریال از محل این تبصربه به واحدهای متقاضی استان پرداخت شده است.

سرمایه‌گذاران را تنها نخواهیم گذاشت

وی اظهار داشت: یکی از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان موفق استان خواستار توسعه واحد خود شده که در نتیجه آن برای ۸۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند و این خبر خوبی برای مردم استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: امیدواریم تمامی کارآفرینان و سرمایه‌گذاران از مسئولان استان چنین درخواست‌هایی داشته باشند.

فیروزی با اشاره به اینکه درخواست این واحد تولیدی (شین بافت) به عنوان مصوبه این جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مطرح می‌شود، اضافه کرد: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان و مدیرعامل بانک صنعت و معدن استان از طریق مراجع قضایی نسبت به تعیین تکلیف مصوبه این کارگروه اقدام کنند.

وی یادآور شد: حمایت از سرمایه‌گذار به ویژه سرمایه‌گذاران بومی در اولویت کاری مسئولان استان است و هیچ‌گاه آنها را در ادامه و توسعه فعالیت‌ها تنها نخواهیم گذاشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه ۲۰ هزار مترمربع از اراضی صنعتی استان بعد از ۱۵ سال واگذاری بدون استفاده باقی مانده است، گفت: چنین وضعیتی غیرقابل قبول است لذا با توجه به نیاز استان به زمین صنعتی باید در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف این زمین اقدام شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: تاکنون ۳۰ مورد از واحدهای صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان که تغییرکاربری غیرقانونی شده شناسایی شده است.