رسانههای غربی روز دوشنبه گزارش دادند شهروندان بولیوی روز گذشته در صف های طولانی در لاپاز به دنبال مواد غذایی بودند و دلیل آن را بسته شدن بزرگراههای اصلی توسط حامیان اوو مورالس رئیس جمهوری مستعفی اعلام کردند.
در همین حال "خرخس خوستینیانو" یک مقام دولت خودخوانده بولیوی اعلام کرد که "مسیرهای هوایی" با استفاده از هواپیماها برای انتقال مایتحتاج مردم ایجاد شده چون بزرگراه های مهم در پایتخت توسط حامیان مورالس بسته شده اند. وی گفت که قرار است در شهرهای دیگر نیز به همین روش مایحتاج مردم انتقال یابد.
یک هفته پس از خروج مورالس از بولیوی، شک و تردیدهای فراوانی در مورد احیای ثبات در بولیوی وجود دارد. حامیان مورالس ضمن تاکید بر تداوم اعتراض هایشان از جنینه آنیس رئیس جمهوری خودخوانده خواسته اند از این سمت کناره گیری کند. مخالفان تا روز دوشنبه به آنیس فرصت داده اند از سمت ریاست جمهوری کناره گیری کند.
آمریکا، برزیل، کلمبیا، انگلیس و آلمان جینینه آنیس را به عنوان رئیس جمهوری موقت بولیوی به رسمیت شناختهاند.
در پی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰ اکتبر (۲۸ مهرماه) بولیوی که در دور نخست آن مورالس رئیس جمهوری وقت پیروز شده بود، تظاهرات اعتراضآمیز و اعتصابهای گستردهای در این کشور برگزار شد که در آن دستکم ۱۰ تن جان باخته و بیش از ۵۰۰ تن زخمی و مصدوم شدند.
سناتور جنینه آنیِس، در پی کنارهگیری مورالس از مقام خود در ۱۰ نوامبر (۱۹ آبان ماه) و پناهنده شدن به مکزیک، خود را رئیس جمهوری موقت بولیوی اعلام کرد
اقتصاد بولیوی به دنبال بحران سیاسی و ناآرامیهای اخیر با ضرر میلیارد دلاری روبرو شده است. اتاق صنایع ملی بولیوی به تازگی اعلام کرد که بخش صنایع و تجارت بولیوی متحمل دستکم ۱.۱ میلیارد دلار زیان شده است.