مشهد- ایرنا- فرماندار قوچان گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات یکی از مولفه‌های ارتقای ملی است که علاوه بر ایجاد انسجام و وحدت، امنیت ملی را نیز افزایش خواهد داد.

هادی رجایی نیا عصر دوشنبه در شورای اداری این شهرستان افزود: مشارکت، رقابت پذیری، امنیت و قانون مداری چهار مولفه اساسی و مهم در انتخابات است که تحقق مشارکت می‌تواند سه مولفه دیگر را نیز محقق کند.

وی با بیان اینکه تمام دست اندرکاران انتخابات باید وظایف محوله خود را به درستی انجام دهند اظهار داشت: اگر نامزدهای انتخاباتی نیز به آنچه قانون مشخص کرده پایبند باشند مشارکت و امنیت در انتخابات افزایش خواهد یافت.

وی گفت: مدیرانی که به نوعی از اعتبارات عمومی استفاده می‌کنند حق استفاده از تریبون های دولتی برای تبلیغ له یا علیه نامزدها را ندارند.

فرماندار قوچان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی را یکی از موضوعات اساسی دانست و افزود: یکی از شاخص های ارزیابی این حوزه شرکت در مسابقات کتابخوانی است که مشارکت مردم استان در مسابقه کتابخوانی رضوی ۱۶ درصد افزایش داشت اما این موضوع در قوچان با رشد ۲۶۸ درصدی روبرو بود.

وی با اشاره به فرا رسیدن هفته بسیج اظهار داشت: امروز تفکر بسیج فراتر از مرزها رفته و موجب استکبارستیزی ، اقتدار و حضور مردم در صحنه شده است.

وی گفت: باتوجه به نزدیک شدن فصل سرما و بارندگی تمام دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران آمادگی لازم برای مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشند.

رجایی نیا افزود: در این شهرستان از نظر زیرساختی و مدیریت بحران اقدامات خوبی انجام شده است به طوریکه در بارندگی ابتدای سال جاری شاهد مشکل حاد در شهرستان نبودیم و منازل روستایی و باغات خسارت دیده نیز در حال نوسازی و بازسازی است. 

وی اظهار داشت: به رغم بروز برخی ناآرامی‌ها در نقاط مختلف کشور در پی افزایش قیمت بنزین هیچ مشکلی در شهرستان قوچان مشاهده نشد و دستگاه‌های نظارتی باید نظارت جدی بر کنترل قیمت ها داشته و با خاطیان به صورت جدی برخورد نمایند.

لزوم افزایش نیروهای نظارتی برای کنترل قیمت‌ها در بازار

امام جمعه قوچان نیز در این جلسه با بیان اینکه مدیران در جامعه اسلامی نمونه بارز توحید عملی هستند گفت: یکی از مهمترین تفاوت‌های جامعه اسلامی با طاغوت این است که افرادی که در جامعه اسلامی مسئولیت دارند کارها را برای خدا انجام می‌دهند و در این مسیر کار همراه با عبادت خواهد بود.

حجت الاسلام محمد علی دستجردی افزود: مدیران باید جامعه را به سوی منزلگاه اصلی خود هدایت کنند و زمانی که به جامعه و مسائل مردم توجه داشته باشند جامعه به ثبات و آرامش خواهد رسید.

وی اظهار داشت: در جریانات اخیر مدیران باید مواظبت کنند تا پس لرزه‌های افزایش قیمت بنزین برای مردم به ویژه قشر ضعیف مشکل ایجاد نکند.

وی گفت: مسئولین تعزیرات حکومتی و نظارتی شهرستان باید نیروی نظارتی را بیشتر کنند تا از افزایش قیمت‌ها جلوگیری نموده و پاسخگوی اعتراضات مردم در این زمینه باشند.

حجت الاسلام دستجردی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید چرایی افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی آن را به مردم بازگو نموده و آنان را توجیه نمایند، اگر با مردم با صداقت صحبت شود و توجیه شوند نگرانی‌ها برطرف خواهد شد.

هر دستگاه اجرایی باید سه تا پنج منکر اختصاصی خود را شناسایی و رفع کند 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی نیز در این جلسه با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی قوچان باید علل ارتکاب منکر در این شهرستان را ریشه یابی کنند گفت: برای افزایش امر به معروف در جامعه نیز باید معروف های نیک به مردم معرفی شود تا در جامعه گسترش یابد.

سید عبدالله ارجاعی افزود: مدیران باید امر به معروف و نهی از منکر را از دستگاه خود شروع کرده و هر دستگاه اجرایی در شهرستان سه تا پنج منکر اختصاصی خود را شناسایی کند و برای حل و فصل منکر ها اقدامات لازم را انجام دهد.

وی اظهار داشت: راه‌اندازی گروه‌های تذکر لسانی در شهرستان واجب است اما برای تذکر لسانی نیز باید روش‌ها آموزش داده شود.  

قوچان در ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.