گناباد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: حجم برداشت محصول ذرت علوفه‌ای در کشتزارهای این شهرستان از ۱۵ هزار تن پارسال به ۲۵ هزار تن در سال زراعی جاری افزایش یافت.

رحمان دادپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت ذرت علوفه ای از سطح ۶۲۰ هکتار مزرعه زیرکشت این محصول در خواف از ابتدای مهر ماه امسال آغاز شد و در مجموع ۲۵ هزار تن این محصول برداشت شد.

وی ادامه داد: این درحالی است که سال گذشته ۴۶۴ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خواف زیر کشت ذرت علوفه ای رفته بود.

مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: این شهرستان از مناطق مستعد ذرت علوفه ای در جنوب خراسان رضوی است و محصول برداشت شده علاوه بر این شهرستان به دیگر مناطق همجوار نیز ارسال می شود.

ذرت علوفه ای از محصولات مهمی است که به عنوان خوراک دام به ویژه گاو و گوسفند مورد استفاده قرار می گیرد  و کمیت (مقدار علوفه) و کیفیت (درصد پروتئین، نشاسته، مواد معدنی) علوفه آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و گیاه ذرت مواد قندی و نشاسته زیادی دارد و عملکرد علوفه ذرت به ۸۰ تا ۱۰۰ تن در هکتار می رسد.

ذرت علوفه ای یکی از بهترین گیاهان برای تولید علوفه سبز است و این نوع ذرت دارای مقادیر زیادی مواد معدنی نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم است و به دلیل هضم آسان، خوراک بسیار مناسبی برای دامها و از جمله دامهای پرواری است.

شهرستان خواف با ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، ۳۶۰ هزار راس دام و ۱۴ هزار بهره بردار بخش کشاورزی سالانه ۱۶۰ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید می کند.
مرکز شهرستان ۱۴۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله  ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.