تهران- ایرنا- کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت: باید به نظر هدایت‌الله ممبینی و هیات رییسه فدراسیون فوتبال احترام گذاشت و به اعضای جدید کمیته داوران زمان داد.

روز گذشته بود که ممبینی، رییس کمیته داوران با تایید هیات رییسه فدراسیون، اعضای جدید کمیته داوران را مشخص کرد. فریدون اصفهانیان، حیدر شکور، علیرضا کهوری، حسین نیرویار، اسماعیل صفیری و نادره درودیان اعضای جدید این کمیته خواهند بود.

بعد از معرفی شدن این اشخاص، برخی بر این باور بودند که می‌شد به جای برخی از این اعضا، از پیشکسوتان و کارشناسان داوری شناخته شده‌تر و صاحب سبکی چون نوید مظفری، سعید مظفری‌زاده، خداداد افشاریان، محسن ترکی و ... استفاده کرد. در همین رابطه گفت‌وگویی با خداداد افشاریان صورت گرفت.

کارشناس داوری ۵۴ ساله فوتبال کشورمان درباره انتخاب اعضای جدید کمیته داوران به ایرنا گفت: ممبینی روی انتخاب این افراد فکر کرده و حتما مشورت هم داشته است و اهدافی را در سر خود می‌پروراند. جامعه داوری باید به این تصمیم احترام بگذارد و به امید خدا همه چیز ختم به خیر می‌شود.

وی در ادامه افزود: باید از آقای ممبینی بپرسید که برای چه این افراد را انتخاب کرده است. حیدر شکور و علیرضا کهوری جزو داوران فیفا بوده‌اند. حتما برنامه خاصی برای انتخاب این تیم وجود داشته است. باید از خود این افراد سوال کنید. در ضمن هیات رییسه فدراسیون فوتبال هم این حضور این اعضا را تایید کرده است. باید به آنها زمان بدهیم و سپس قضاوت کنیم که انتخابشان درست بوده یا خیر.

داور گچسارانی و بازنشسته فوتبال کشورمان درباره عملکرد کمیته داوران تا به اینجا و همچنین داوران در لیگ برتر اظهار داشت: ممبینی از وقتی که آمده تفکرات جدیدی را همراه خود آورده است. قبول دارم که در روند داوری‌ها اشتباهات زیاد شده است. اما یادمان نرود که در حال حاضر داوران جوان بیشتری به کار گرفته و به آنها میدان داده شده است. داوری فوتبال ایران در حال پوست اندازی است. بی‌شک همه تیم‌ها هم سود می‌برند و هم ضرر می‌کنند. داوری امسال نسبت به سال قبل پر التهاب‌تر بوده اما تازه ۱۰ هفته گذشته و امیدوارم در ادامه همه چیز بهتر شود. آقای ممبینی خودش در سیبل است و مراقب تصمیماتش بوده و خواهد بود.

افشاریان در پایان در پاسخ به این سوال که اعضای انتخاب شده در وهله اول چه اقداماتی را باید انجام دهند، گفت: حالا دیگر تصمیمات یک نفره گرفته نمی‌شود و با حضور ۶ یا هفت نفر، از درصد خطا کاسته خواهد شد. حس می‌کنم باید ابتدا به مسائل معیشتی و حق‌الزحمه داوران پرداخته شود. باید کلاس‌های داوری بیشتری برای داوران و کمک داوران ترتیب داده شود تا آنها با بار فنی و آرامش بیشتر روانه مسابقات شوند.