حسن زارع روز چهار شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا علت کاهش تولید را ادامه ۲ دهه پدیده خشکسالی ، افت سطح آب های زیرزمینی منطقه و پر آبخواه بودن این گیاه ذکر کرد.
وی بابیان اینکه ۷۰ هکتار مزارع به کاشت این محصول اختصاص داشت ، اظهارکرد: متوسط تولید در واحد سطح ۶۰ تن و در بعضی مزارع تا ۷۰ تن هم رسیده است.
زارع بابیان اینکه این شهرستان یکی از مناطق پرورش دام سنگین استان یزد است، ادامه داد: محصول تولیدی در دامداریها مصرف میشود.
مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی ابرکوه بابیان اینکه ۳۰ کشاورز طرف قرارداد تولید ذرت علوفهای بودند، اضافه کرد: امسال ذرت با ۲ دستگاه « چاپر» در منطقه فراغه و مهرآباد از توابع بخش های مرکزی و بهمن برداشت شد.
زارع تصریح کرد: این محصول برای استفاده خوراک دام های منطقه ذخیره و از کیفیت بالایی برخوردار است.
وی بابیان اینکه امسال کشت « نشایی» ذرت علوفه ای با هدف افزایش راندمان آب در سطح ۱۵ هکتار در این شهرستان انجام شد ، خاطرنشان کرد: با ترویج کشت نشایی ، ۲هزار مترمکعب آب در هرهکتار ( تا سه نوبت آبیاری )صرفه جویی میشود.
توسط دامداران ابرکوه ، هشت هزار و ۵۰۰ رأس گاو شیری در ۶۰۰ واحد صنعتی ، نیمهصنعتی و سنتی پرورش داده میشود .
ابرکوه رتبه دوم تولید محصول دامی استان را در اختیار دارد و سالانه ۱۶۰ هزار تن فراورده دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
هشت هزار خانوار از طریق کشاورزی و دامداری امرار معاش میکنند و سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید می شود که بخشی از آن در بازار استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه میشود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.