امیر دریادار حسین خانزادی روز چهارشنبه در اختتامیه سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان پایور و دانشجویان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران تامین امنیت را تکلیف دولتها عنوان کرد و گفت: زمانی که دولتها شکل میگیرند یکی از تکالیف اصلی آنها برقرار کردن بستری است که در قالب آن سایر فعالیتهای اجتماعی فرصت شکلگیری و رشد و شکوفایی داشته باشند.
وی با بیان این که امنیت باید موضوعی خودجوش و خودکفا و یک بستر پایدار باشد، بیان کرد: پایداری امنیت به این معناست که نباید جزر و مد داشته باشد چرا که پایدار بودن آن زمینه ساز پایداری فعالیتهای اجتماعی است. به همین دلیل است که همه حکومتها و دولتها برای شکلگیری فعالیتهای مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و فرهنگی تلاش ویژهای میکنند که امنیت پایدار ایجاد کنند.
خانزادی با بیان اینکه نیروهای مسلح بخشی از عناصری هستند که امنیت را در جامعه تضمین و تحکیم میکنند، ادامه داد: بخشی از امنیت متوجه داخل کشور است و بخش دیگری از آن بازدارنده و مدافع تمامیت ارضی هر کشوری در مقابل تهدیدات است.
وی عنوان داشت: نیروی دریایی در مجموعه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مسئولیت و عهدهدار دفاع از تمامیت ارضی کشور در مناطق دریایی تحت حاکمیت و همه منافعی است که ملت و نظام مقدس ایران در دریاها دارد و امتداد این دریاها ممکن است تا هر نقطهای باشد که منافع جمهوری اسلامی ایران در آن مورد تاکید است.
فرمانده نیروی دریایی تصریح کرد: امروز بخش قابل توجهی از خطوط مواصلاتی دریایی کشور ما در دریاهای آزاد و به سمت غرب در منطقه خلیج عدن و دریای سرخ امتداد پیدا کرده که امنیت آن بسیار حائز اهمیت است.
خانزادی خاطرنشان کرد: امروز تاکنون ۶۴ ناوگروه را به سمت منطقه خلیج عدن گسیل داشتهایم و بخش قابل توجهی از نیروهای دریایی ما در ماموریتهای مختلف حضور یافته اند.
وی با اشاره به تهدیدات ناشی از شرایط خاص منطقه دریای سرخ و ناامنیهای تروریستی در این منطقه که خطوط مواصلاتی ما را تهدید میکند، گفت: این دریا به عنوان یک دریای ناامن مورد توجه نیروی دریایی ارتش قرار گرفته است و علاوه بر ناوگروههایی که از گذشته به صورت موردی در آنجا حضور پیدا میکردند طی دو دوره گذشته با ناوگروههای ۶۳ و ۶۴ حضور پایدار و پیوستهای در دریای سرخ تا کانال سوئز داشتهایم.
فرمانده نیروی دریایی در ادامه به روند جذب و استخدام در نیروی دریایی اشاره کرد و گفت: کسانی که به نیروی دریایی ملحق میشوند افرادی هستند که در صف ثروت و مالاندوزی قرار ندارند بلکه در صف سربازی و پاسداری از کشور و شهادت ایستادهاند. به همین دلیل نیروی انسانی لازمه نیروی دریایی، ویژگیهای بسیار خاصی دارد که رهبری این ویژگیها را ایمان، شجاعت و دانش میداند.
وی اظهار داشت: در نیروی دریایی وظیفه داریم در فرایند جذب نیرو ویژگیهای مدنظر رهبری را مورد توجه قرار دهیم و این ویژگیها را روز به روز تقویت کنیم.
فرمانده نیروی دریایی بیان کرد: کسب آموزشهای دینی در مراکز آموزشی ما باید دانایی، ایمان و دانش را تقویت کند. در جامعه اسلامی برای تقویت نیروهای مسلح در تراز انقلاب اسلامی باید بر آموزشهای دینی تاکید شود زیرا این ویژگیها میتواند در مقابله با دشمن که در همه عرصهها مقابل ما صفآرایی کردهاند نمایشی از اقتدار، صلابت و بازدارندگی را داشته باشد.
خانزادی اقتدار و صلابت را متکی بر نیروی انسانی کارآمد، ولایی و بهرهمند از قرآن کریم دانست و گفت: برای تقویت بنیه معنوی نیروهای مسلح باید با قرآن کریم ارتباط برقرار کرده و از آن بهره بیشتری برد.