محمودرضا روحانیفر روز چهارشنبه در مراسم افتتاح متمرکز طرح یاریگران زندگی درمدارس گلستان که به صورت نمادین در گنبدکاووس برگزار شد، اظهار داشت که بسیاری از خانوادهها پس از گذشت چند سال از ابتلای فرزندشان به مواد مخدر صنعتی، تازه متوجه اعتیاد وی میشوند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه جدی به مقوله آموزش و فرهنگ سازی نسبت به آشنایی با انواع مواد مخدر بویژه نوع صنعتی و راهکارهای پیشگیری از این هیولای مرگ در بین گروههای مختلف جامعه، خانوادهها، مدارس و دانشگاهها، اضافه کرد که اجرای طرح ملی یاریگران زندگی در مدارس نیز با همین هدف آغاز شده است.
روحانیفر با رد این باور غلط در بین برخی افراد جامعه که موادمخدر صنعتی اعتیاد آور نیست، تصریح کرد: بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده، موادمخدر صنعتی هفت برابر موادمخدر سنتی تاثیر مخرب دارد که بایستی خانوادهها و نسل آینده را نسبت به این موضوع آگاه کرد.
وی ادامه داد که پاک شدن از اثرات مخرب مواد مخدر صنعتی بسیار سخت و تقریبا نشدنی است و خانوادهها بایستی نسبت به این موضوع توجه و حساسیت داشته باشند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان همچنین با بیان اینکه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و در راس آن موادمخدر از اولویتهای نظام و دولت است، گفت که موادمخدر امالفساد است و بسیاری از جرایم از جمله خودکشی، طلاق، فقر، فرزند و همسرآزاری و سرقت ناشی از آن است.
روحانیفر افزود: هم اکنون ۷۰ درصد زندانیان استان گلستان به نحوی از انحا در ارتباط با موادمخدر در زندان به سر میبرند که نشان از گستردگی و فراوانی پیامدهای این آسیب اجتماعی است.
به گزارش ایرنا، طرح ملی یاریگران زندگی باهدف پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی از امروز در ۴۷۱ مدرسه استان گلستان با مشارکت ۱۰۱ هزار نفر از دانش آموزان آغاز شد.