ماشاءالله مرشدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جمع آوری سیستم های گرمایشی نفتی و گازوئیلی تا پایان سال جاری از تمام مدارس شهرستان سیروان در دستور کار نوسازی مدارس و آموزش و پرورش قرار دارد.
وی افزود: برای مدارسی که دارای علمک گاز هستند بخاری های گرمایشی ضد زلزله و برای مدارس فاقد عملک گاز نیز سیستم های گرمایشی ماهواره ای برقی سقفی نصب و سیستم های گرمایشی سوخت فسیلی جمع آوری می شود.
مرشدی یادآور شد: سیستم های ماهواره ای برقی برای مدارس کم جمعیت که دارای دانش آموزان زیر ۱۶ نفر است نصب و استفاده می شود و بعد از نصب علمک برای این مدارس نیز بخاری ضد زلزله نصب خواهد شد.
وی گفت: برای این سیستم های گرمایشی نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که بخشی از آن را نوسازی مدارس پرداخت خواهد کرد و هم اکنون نیز سوخت فیسلی ( نفت و گازوئیل ) به اندازه کافی برای این مدارس ذخیره سازی شده است.
وی در مورد ایزوگام مدارس نیز اضافه کرد: سال گذشته نزدیک به ۶ هزار مترمربع از سقف مدارس دارای اولویت ایزوگام شد و امسال نیز در صورت تامین اعتبار ۲ هزار مترمربع دیگر نیز ایزوگام یا لکه گیری می شود که در حال حاضر روستای عمارت این شهرستان با اولویت حاد در حال ایزوگام از محل منابع داخلی آموزش و پرورش شهرستان است.
شهرستان سیروان دارای ۸۵ فضای آموزشی با ۲ هزار و ۳۰۰ دانش آموزش است که ۷۰ درصد این فضاها متعلق به بخش روستایی است.