خمین - ایرنا - فرماندار خمین گفت: ایجاد اشتغال پایدار در زادگاه امام راحل، تقویت مهارت‌آموزی و بهبود سهم آموزش‌های مهارتی در نظام آموزش و پرورش را می‌طلبد.

به گزارش ایرنا، « فرماندار خمین » روز پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش خمین افزود: چالش امروز نهاد تعلیم و تربیت گرایش خانواده دانش‌آموزان برای تحصیل در رشته علوم تجربی است.
وی ادامه داد: این رشته نظری در چند سال آینده اشباع می‌شود و گروه جدیدی از بیکاران تحصیل‌کرده رشت‌ های پزشکی وارد جامعه خواهند شد.
فرماندار خمین با اشاره به اجرای طرح ایران مهارت در مقطع متوسطه اول اظهار داشت: اجرای این طرح  می‌تواند انگیزه دانش‌آموزان را برای تحصیل در هنرستان‌ها افزایش دهد و زمینه اشتغال آنان را بعد از پایان تحصیلات فراهم کند.
طهرانی گفت: رشته‌هایی که در قالب این طرح برای دانش‌آموزان تعریف می‌شود باید با نیازهای روز بازار کار هماهنگ باشد.
وی افزود: مراکز فنی و حرفه‌ای در خمین فرصت خوبی برای مهارت آموزی دانش ‌موزان شهرستان است.
فرماندار شهرستان خمین تاکید کرد: به منظور بهره‌گیری دانش‌آموزان از این برنامه‌ها کاغذبازی اداری در آموزش و پرورش باید کاهش پیدا کند. 
طهرانی با اشاره به ناآرامی ها پس از اصلاح قیمت بنزین گفت: حضور مردم با بصیرت زادگاه امام راحل در راهپیمایی میثاق با ولایت و محکومیت اقدامات ناسازگارانه تعدادی افراد غیر بومی قابل تقدیر است.
مدیر آموزش و پرورش خمین نیز نیز در این شورا گفت: این شهرستان در اجرای طرح ایران مهر در سال گذشته  به‌عنوان برترین شهرستان انتخاب شد.
« عبدالرضا پیرحسین‌لو » افزود: رشته فناوری اطلاعات در دوره قبل اجرای این طرح در خمین آموزش داده شد.
وی ادامه داد:دانش‌آموزان با یادگیری این رشته‌های مهارتی م‌ توانند در آینده برای خود کسب درآمد کنند.
پیرحسین‌لو گفت: هنرستان‌ها  به مرکز آموزشی برای تحصیل دانش‌آموزانی که توانایی تحصیل در رشته‌های نظری را ندارند تبدیل شده و به همین علت خانواده ها تمایلی برای حضور فرزندان  خود در این مراکز ندارند.
انتقال سیستم انرژی خورشیدی از مدارس خمین به اداره آموزش و پرورش و ایجاد ستاد تعدیل و تجهیز آزمایشگاه و کارگاه‌های مدارس از مصوبات شورای آموزش و پرورش این شهرستان است.
خمین در جنوب استان مرکزی قرار دارد و ۱۹ هزار و ۱۱۶ دانش آموز در ۲۸۶ مرکز آموزشی در این شهرستان تحصیل می‌کنند.