سمنان- ایرنا- مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان سمنان گفت: مصرف گاز سی‌ان‌جی در استان از از زمان اصلاح قیمت بنزین تا امروز ۲۳ درصد افزایش یافت.

علی اکبر عرب عامری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: هفته قبل از سهمیه‌بندی بنزین، مصرف گاز سی‌ان‌جی در استان سمنان یک میلیون و ۶۱۷ هزار و ۹۷۳ متر مکعب بود و از زمان اعمال سهمیه‌بندی، مصرف گاز سی‌ان‌جی در استان به یک میلیون و ۹۸۵ هزار و ۷۶۹ مترمکعب افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بیشترین مصرف گاز سی‌ان‌جی در یک هفته گذشته مربوط به شهرستان سمنان و کمترین مصرف مربوط به شهرستان دامغان بوده است.

وی تصریح کرد: ۷۱ جایگاه سوخت فعال در استان سمنان وجود دارد و جایگاه‌های سی‌ان‌جی استان نیز نسبت به تعداد خودوروهای موجود در استان قابل توجه است و تنها از ۲۵ درصد ظرفیت جایگاه‌های سی‌ان‌جی استان استفاده می‌شود.

مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان سمنان گفت: استان‌های بزرگ مانند تهران از ۹۵ درصد ظرفیت جایگاه سی‌ان‌جی استفاده می‌شود و در استان سمنان تعداد جایگاه‌ها بیشتر از نیاز استان است و حتی اگر تعداد خودروهای استان سه برابر هم شود، در ارایه خدمت جایگاه های سی ان جی استان مشکلی پیش نمی‌آید.

کمبود گاز مایع در استان سمنان رفع می‌شود

مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان سمنان ابراز داشت: سه برابر نیاز مصرفی استان به گاز ال‌پی‌جی در حدود یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۴۰۰ تن برای رفع نیاز به استان گاز مایع انتقال می یابد.

وی ادامه داد: رانندگان ناوگان عمومی و تاکسی های تلفنی با افزایش قیمت بنزین به مصرف گاز ال‌پی‌جی روی آوردند که موجب کمبود این نوع سوخت شد، اما اکنون کمبود گاز مایع رفع شده است.

مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان سمنان بیان کرد: نیاز واقعی استان ۴۰۰ تن گاز مایع در ماه است، اما ظرف مدت چهار روز از اصلاح قیمت بنزین ۲۵۰ تن گاز مایع مصرف شده است، یعنی در مدت چهار روز به اندازه ۲۷ درصد کل نیاز ماهانه در استان سمنان این نوع سوخت مصرف شد.

مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان سمنان گفت: گاز ال‌پی‌جی یا همان گاز مایع با وجود خطراتی که دارد از لحاظ قیمتی و مسافت کارکرد در خودروها، عملکرد خوبی دارد، اما  در سبد سوختی کشور تعریف نشده و استفاده از آن برای سوخت خودرو غیراستاندار و غیرمجاز است و در استان خودرویی که برای سوخت آن بنزین و گاز مایع تعریف شده باشد وجود ندارد و اگر باشد سهمیه به آن تعلق می‌گیرد.

در استان سمنان ۷۲ جایگاه سوخت گیری بنزین و نفتگاز و ۴۱ جایگاه عرضه گاز سی ان جی فعال است که علاوه بر جمعیت استان، به بیش از ۲۰ میلیون زائر رضوی ارایه خدمت می کند.