مهراله رخشانیمهر عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع ۱۳۶ هزار کلاس درس غیرایمن کشور، در دو سال اخیر بخاریهای نفتی از ۴۸ هزار کلاس درس برچیده شده ولی هنوز حدود ۸۵ هزار کلاس درس از سیستم گرمایشی غیرایمن استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه براساس اصول نظام مهندسی بردن شعله مستقیم به کلاس غیراستاندارد است اضافه کرد: از مجموع ۸۵ هزار کلاس درس موجود که با سیستم گرمایشی غیرایمن کشور حدود ۲۵ هزار کلاس درس هنوز هم از بخاری نفتی استفاده میکنند و ۶۰ هزار کلاس درس هم بخاری گازی استاندارد دارند.
وی افزود: در مقطعی بخاریهای گازی را جایگزین بخاریهای نفتی میکردند و سامانه گرمایشی این ۶۰ هزار کلاس درس در آن مقطع به بخاری گازی استاندارد تبدیل شده است.
رخشانیمهر گفت: زیرساختهای لازم برای راهاندازی سامانههای گرمایشی استاندارد حرارت مرکزی در تمامی مدارسی که علمک گاز تا جلو درب مدرسه رفته باشد، فراهم شده و این موضوع در تمامی استانهای کشور تعیین تکلیف شده است.
وی افزود: امسال حذف سامانههای گرمایشی غیرایمن در کشور با جدیت بیشتری دنبال شده و برای این منظور در مجموع پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده است.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: استفاده از بخاریهای نفتی خط قرمز وزارت آموزش و پرورش است و با برنامهریزیهایی که انجام شده به زودی همه بخاریهای نفتی از مدارس جمعآوری خواهد شد.
در سفر مهراله رخشانیمهر معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به مهاباد عملیات احداث ۲ واحد آموزشی ۱۲ و ۶ کلاسه در مهاباد و شهر گوکتپه این شهرستان آغاز شد.
در این مراسم نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی و مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی نیز حضور داشتند.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۴۳ هزار نفر دانشآموز است که در قالب ۳۲۴ مدرسه شهری و روستایی دولتی و غیردولتی در حال تحصیل هستند.