جهرمی که از زمان تصدی مسئولیت خود اقدامات مهمی برای مبارزه با فساد در حوزه ارتباطات و همچنین آزادی فعالیت مردم در شبکههای مجازی انجام داده، به بهانه آنچه که سانسور و قطع دسترسی اینترنت نامیده اند، در فهرست تحریمی قرار گرفته است.
استیون منوچین وزیر خزانه داری هم درباره این تصمیم ادعا کرد قطع دسترسی اینترنت در ایران برای خنثی سازی اعتراضات ضد حکومت انجام شده است. از این رو وزیر اطلاعات و فناوری ارتباطات ایران را به دلیل این تصمیم تحت تحریم قرار می دهیم.
وزیر خزانه داری آمریکا در بخش دیگری از این اظهارات، نشان داد ریشه خصومت آمریکاییها با وزیر ایرانی، ناتوانی تکنولوژیهای ادعایی غرب در مواجهه با دانش فنی ایرانیان است و افزود جهرمی در جلوگیری از دسترسی به ابزارهای دور زدن سانسور و استفاده از ضد فیلترها برای شبکههای مجازی نقش موثر داشت و توانایی دولت ایران را برای نظارت، محدود یا مسدود کردن کامل استفاده از اینترنت در ایران افزایش داده است.
منوچین از اینکه وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات، اقدامات محدود کننده را برای حفظ امنیت ملی ضروری دانسته است، ابراز خشم کرد.
به موجب تصمیم امروز، شهروندان آمریکایی یا شرکتهایی که بیش از ۵۰ درصد سهام آنها متعلق به آمریکایی ها باشد، برای معامله با جهرمی مجاز نخواهند بود و داراییهای احتمالی وی در حوزه آمریکا هم توقیف خواهد شد.
آمریکا پیش از این هم رهبر معظم انقلاب اسلامی، تعدادی از اعضای دفتر و منصوبان ایشان و همچنین محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه را به دلیل اجرای منویات معظم له، تحت تحریم قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۵
نیویورک - ایرنا- دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) روز جمعه با انتشار بیانیهای در راستای منویات دیرینه بنیاد صهیونیستی و تروریستی دفاع از دموکراسی، گام دیگری برای تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران برداشت و محمد جواد آذری جهرمی وزیر اطلاعات و فناوری ارتباطات را در فهرست تحریمی قرار داد.