مشهد- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز شهروندان خراسانی در این استان به ازای هر فرد ۱۱ کیلوگرم اما حجم سرانه تولید این ماده پروتئینی ۱۲ کیلوگرم برای هر نفر است.

محمدرضا اورانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این وضعیت موجب می شود که خراسان رضوی بتواند گوشت قرمز تولیدی خود را به مناطق دیگر کشور صادر کند.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تا کنون ۵۰ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید شده‌است که این میزان تولید گوشت قرمز در مقایسه با مدت مشابه پارسال تغییری نکرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان سالانه با تولید ۷۶ هزار تن گوشت قرمز شامل گوشت دام سبک و سنگین مقام نخست کشور را دارد ضمن اینکه مقام نخست تولید دام سبک و سنگین نیز به نام این استان است.

وی افزود: خوشبختانه در تولید گوشت قرمز مشکلی در خراسان رضوی وجود ندارد و در صورت هر گونه نیاز برای ایجاد تعادل در بازار نیز امکان عرضه گوشت منجمد توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان وجود دارد.

سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ  در خراسان رضوی تولید می‌شود. 

این استان ۷.۵ میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز و افزون بر ۳۲۰ هزار راس دام سنگین مولد و غیرمولد در اختیار دارد. خراسان رضوی در مجموع با ۱۴،۶ میلیون واحد دامی سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول در حوزه دام و طیور تولید می‌کند.