«محمود فتوحی فیروزآبادی» امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش افزود: دانشجویان دانشگاه شریف هرچند ارائه پایان نامهها و امور پژوهشی خود را با استفاده از کاغذ انجام میدهند، ولی رسیدن به پایان نامههای الکترونیکی در دانشگاه برنامهریزی شده است.
وی درباره اینکه تحریمها چه تاثیری بر امور پژوهشی و علمی دانشگاه گذاشته، اظهار داشت: برنامهای با عنوان پویش «مقابله با تحریم» از طرف دانشگاه صنعتی شریف به معاون اول رییس جمهوری ارائه دادیم و راهکارهایی نیز در این خصوص پیشنهاد شده که امید است به نتیجه مطلوب برسد.
رییس دانشگاه شریف در خصوص برنامههایی که در این دانشگاه دنبال میشود، نیز توضیح داد: ایجاد زنجیره ارزش آفرین در دانشگاه از جمله برنامهها و اهداف تعیین شده است که این زنجیره از آموزش شروع شده و به پژوهش بنیادی و کاربردی ختم می شود.
فتوحی افزود: به روز کردن تجهیزات آزمایشگاهی در کنار توسعه پارک علم و فناوری از دیگر برنامههای دانشگاه است. البته به مدت ۲ سال است که ناحیه نوآوری شریف را بازسازی کردیم و نزدیک به ۴۰۰ تا ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در این ناحیه فعالیت میکنند. زیرا طرحهایی که در این ناحیه ابداع و اجرا میشود، کمک به دولت است که در حقیقت سبب رفع مشکلات جامعه میشود.
وی ادامه داد: در این زمان که مشکلات اقتصادی چند برابر شده، دانشگاهها میتوانند با استفاده از دانش و ظرفیت خود نقش مهمی برای کمک به جامعه و حل مشکلات مردم ایفا کنند.
فتوحی در خصوص اینکه آیا دانشگاه شریف با صندلیهای خالی مقاطع مختلف تحصیلی مواجه است؟ گفت: در مقطع فعلی چنین وضعیتی برای دانشگاه شریف وجود ندارد.