امیدحاج محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهارداشت: تا اوایل خردادماه سال جاری، دام های سه شهرستان درگیر این بیماری شدند که کنترل و مقابله شد و اکنون وجود ندارد.
حاج محمدی افزود: برای واکسیناسیون تب برفکی در زمستان آماده می شویم تا با انجام آن در ماه های دی، بهمن و اسفند ۹۸ و بهار ۹۹ این بیماری نیز از بین رود.
وی ادامه داد: این بیماری کنترل شده است ولی باید در نظر داشت که ویروس تب برفکی مانند ابله نیست و همواره در حال جهش و تغییر شکل است با این حال تاکنون تغییر شکلی نداده و واکسن های ما آن را کنترل کرده است.
این مسوُول ادامه داد: سه میلیون و نیم راس دام سبک در استان وجود دارد که از این میزان یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس به عشایر تعلق دارد که دام های استان ایلام، لرستان و خوزستان نیز به این دلیل که دام های تحت پوشش ما است نیز کنترل می شوند.
وی یادآور شد، دولت جمهوری اسلامی در کل خاورمیانه برای دامدار و مرغدار کم هزینه نکرده و واکسیناسیون های استراتژیک را به صورت رایگان در کشور انجام می دهد.
حاج محمدی با تاکید براینکه سرمایه های دامی با چنگ و دندان حفظ می شود، اظهارداشت: همچنین سلامت مردم در بحث بیماری های مشترک انسان و دام را حفظ می کنیم.
کرمانشاه داری ۵۹ داروخانه دامپزشکی، ۶۰ مرکز مایه کوبی و درمان، چهار آزمایشگاه، ۱۱ مرکز پخش دارویی و واکسن است، این استان همچنین سه کشتارگاه صنعتی و ۱۲ کشتارگاه سنتی دام، ۹ کشتاره گاه صنعتی طیور و پرندگان، ۲۴ کارخانه فرآورده های دامی دارد که سالیانه ۳۳۰ هزار تن شیر، ۳۶
هزار تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار تن گوشت طیور، ۱۰ هزار تن تخم مرغ، ۲ هزار و ۳۱۱ تن عسل و ۱۵ هزار تن ماهی تولید می کند.