عینالله حاتمی روز شنبه در ششمین جشنواره جهادگران علم و فناوری خراسان شمالی که در دانشگاه پیام نور استان برگزار شد، اظهار داشت: با حمایت های بسیج علمی، اختراعات و ابداعات زیادی منجر به کارآفرینی و ایجاد شغل شده و اکنون زمان آن است که با استفاده از ظرفیت نخبگان، جوانان، مخترعان و مبتکران برای توسعه آینده استان گام برداریم و از ظرفیت بسیج علم و فناوری هم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه اقدامات بسیج علم فناوری و استفاده از این ظرفیت منجر به انعقاد قرارداد تولید هزار دستگاه ماشین جوجه کشی و نیز رونق صنعت میوه خشک کنی شده که گامی موثر برای رفتن به سمت صنایع تبدیلی است.
وی با بیان اینکه بسیج علمی و فناوری ظرفیت ها را پای کار آورده است، گفت: گام برداشتن در مسیر توسعه صنایع کوچک، بازدهی بیشتری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه باید فکر استفاده از منابع فروش نفت و ایجاد کارخانه های بزرگ را به سمت تولید دانش و شیوه های دیگر تولید علم از جمله «فناوری اطلاعات» سوق داد، اظهار کرد: اکنون دوره استفاده از فناوری اطلاعات و اینترنت است و باید به سمت شرکت های دانش بنیان رفت و تولید ثروت از این طریق انجام شود.
در این همایش شماری از نمایندگان بسیج کشاورزی؛ صنعت و اساتید دانشگاهی نیز به بیان نظرات خود پرداختند و در پایان از ۱۱ مبتکر، مخترع و واحد فناور خراسان شمالی تجلیل و نقدیر شد.
شمار شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور در خراسان شمالی به ۷۶ واحد رسیده است.
در خراسان شمالی ۴۰ هزار دانشجو در ۳۹ دانشگاه و موسسه آموزش عالی تحصیل می کنند.