مهدی غیب الهی عصر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هرس درختان ، مبارزه با کرم گلوگاه و آب دهی به موقع و تغذیه با کود مالی علت افزایش آن است ، اظهارداشت: این میزان با عملکرد ۱۵ تن و در بعضی باغ ها تا ۳۰ تن در واحد سطح توسط هزار خانوار کشاورز و باغدار این شهرستان برداشت شد.
این مسئول ارشد کشاورزی ابرکوه با اشاره به اینکه ارزش انار تولیدی این شهرستان افزون بر ۴۵۰ میلیارد ریال است ، یادآور شد: ارقام انارهای مرغوب این شهرستان شیرین، ترش، میخوش و ملس است .
وی ادامه داد: باغ داران بخشی از محصول را علاوه بر تازه خوری و عرضه در استان های همجوار ، مقداری را به رب سنتی مرغوب فراوری کردند.
وی با توجه به نبودن صنایع فرآوری انار تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند برای سرمایه گذاری دربخش صنایع فرآوری و صنایع جنبی این محصول به جهاد کشاورزی برای معرفی درخواست تسهیلات مراجعه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه با اشاره به اتمام برداشت انار ، به کشاورزان توصیه کرد: انارهای پوسیده را از باغ جمع آوری و با آتش زدن آن که بهترین راه مبارزه با کرم گلوگاه انار است ، اقدام کنند.
غیب الهی با تاکید بر اینکه همچنان کم آبی ، افت سطح آب های زیر زمینی و تداوم خشکسالی از مشکلات اساسی کشاورزان و باغ داران این شهرستان است ، خاطر نشان کرد: بهترین روش آبیاری برای باغ ها با توجه به محدودیت آب استفاده از شیوه نوین آبیاری است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.