«بهروز اکرمی» روز یکشنبه در نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان مرکزی افزود: پسماندهای عفونی مطلب های پزشکان بر اساس قانون برای دفن بهداشتی باید از سایر زباله ها جدا شود ولی در بازدیدها مشاهده شده که این مهم در برخی مطبها به درستی انجام نمیشود.
وی ادامه داد: باید تیمی متشکل از فرمانداری اراک، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان پسماند شهرداری این شهرستان و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تشکیل و وضعیت دفع پسماندهای بهداشتی مطبها بررسی شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: مطب پزشکان این استان از 15 تا 30 مرداد ماه با چهار تیم در مرکز استان، سه تیم شهرستان ساوه و یک تیم در سایر شهرستانهای استان مورد ارزیابی قرار گرفت.
«احمد سجادی» افزود: مطب پزشکان استان مرکزی بر اساس ۴۵ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفتند که این مطب ها در ۴۲ شاخص دارای ایراداتی بودند.
وی ادامه داد: به دستگاه های مربوطه از جمله دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی استان مرکزی به مدت یک ماه فرصت داده شد تا این ایرادات را به مطب های پزشکان اعلام کنند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: ۶۰ مطب از بین مطبهای پزشکان استان در بازدیدهای انجام شده دارای ایراد اساسی بودند که ۲ هفته از تاریخ بازدید برای رفع این ایرادات به آنها فرصت داده شدهاست.
سجادی گفت: بازدید مطب پزشکان برای رفع ایرادات اعلام شده با حضور نماینده دادگستری از امروز آغاز شده و با پزشکانی که نسبت به رفع این ایرادات اقدام نکرده اند برخورد قانونی میشود.
وی با یادآوری ارزیابی بیمارستانها و درمانگاههای شهرستان اراک در نوروز امسال افزود: ۱۸ بیمارستان و درمانگاه در این مدت توسط بازرسان استان مورد ارزیابی قرار گرفته و ایرادات و مشکلات آنها به مدیران این مراکز اعلام شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: مقرر شده است کلینیک ها و درمانگاههای شهرستان اراک دی ماه امسال توسط بازرسان مورد ارزیابی قرار گیرد و گزارش رفع این ایرادات به ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان اعلام شود.
سجادی با یادآوری برخی نارضایتیها در زمینه تفکیک و دفن بهداشتی پسماندهای عفونی مطب های پزشکان گفت: مقرر شده است تیمی متشکل از فرمانداری اراک، سازمان پسماند شهرداری و دفتر امور اجتماعی استانداری استان تشکیل و وضعیت دفع بهداشتی پسماندهای مطبها مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: جمع آوری و دفن بهداشتی پسماندهای مطبهای پزشکان در شهرستان اراک به یک شرکت خصوصی واگذار شده که تاکنون این شرکت به صورت عملیاتی وارد کار نشدهاست.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تعیین تکلیف و جمع آوری بهداشتی پسماندهای عفونی مطب های شهرستان اراک را از برنامه های اولویت دار این دفتر عنوان کرد و گفت: با ساماندهی این حوزه تکلیف پزشکان و شهرداری برای جمع آوری پسماندهای عفونی مطبها مشخصمیشود.
یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت استان مرکزی در ۱۲ شهرستان ساکن هستند.