رشت- ایرنا- استاندار گیلان اعلام کرد : این استان به لحاظ درجه امیدواری پنجمین استان کشور است.

ارسلان زارع غروب یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی سلامت زنان و خانواده استان در رشت با اشاره به اینکه بانوان نیمی از جمعیت گیلان را تشکیل می دهند، گفت : بانوان گیلانی در بخش های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی موفقیت های بسیاری در کشور دارند، از اینرو  نقش موثری نیز در زمینه ایجاد و تقویت امید به زندگی نیز ایفا می کنند.

وی با تاکید بر توجه و تمرکز جدی برای رفع آسیب های اجتماعی ، تصریح کرد: در راستای اجرای سیاست های ابلاغی در گام دوم انقلاب و تاکیدات رئیس جمهوری برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای شاخص های سرمایه اجتماعی، اشاعه فرهنگی و اجتماعی تلاش مضاعفی نسبت به گذشته انجام شود.

وی تاکید کرد: همان گونه که طی دو سال گذشته شاهد همکاری خوب مجموعه دولتی و بخش های خصوصی بودیم، برای کاهش  اسیب های اجتماعی نیز بایستی  همکاری مردم و  ظرفیت هایی همچون سمن ها، تشکل های دولتی و موسسات دولتی با دستگاه های اجرایی داشته باشند.

وی با بیان اینکه ارتقای شاخص های اجتماعی در جوامع دنیا توسعه آنها را بدنبال داشته است، گفت: جامعه ای که در عرصه های اجتماعی نقص های بسیاری داشته باشد، در واقع این نقص ها عاملی بازدارنده برای توسعه آن خواهد بود.

وی برخی از آسیب ها را ناشی از فاصله گرفتن جامعه از الگوهای زندگی اسلامی دانست و اظهار کرد : از جمله آسیبها چون طلاق، اعتیاد و خشونت در تمامی ابعاد موجب بیماری های روحی ، روانی و جسمانی می شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به بیماری هایی چون دیابت که از کم تحرکی ناشی می شود، هم افزود :  براساس آمارها ، چاقی در گیلان از میانگین استان های دیگر بیشتر است و  به همین دلیل اداره کل جوانان باید برنامه هایی را برای ترغیب مردم به ورزش های همگانی داشته باشد.

زارع گفت: اگرچه طی دو سال گذشته برنامه های خوبی در استان اجرا شده و به لحاظ امیدواری در کشور پنجم هستیم اما قانع کننده نیست وتلاش باید بیشتر شود و  برخی برنامه ها نیز باید تقویت و تکرار شود.

وی با تاکید بر ضرورت برنامه محوری افزود : مهمترین موضوع مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری در این حوزه ترویج فرهنگ و سبک زندگی ایرانی و اسلامی است.

استاندار گیلان همچنین بر ضرورت افزایش سطح آگاهی و دانش عمومی شهروندان برای ارتقای شاخص های بهداشتی و سلامت اجتماعی و روانی جامعه  تاکید کرد و آموزش ها را به عنوان ابزار پیشگیرانه در این زمینه موثر دانست و افزود : باید آموزش ها بویژه در حوزه بیماری های پرریسک وخطرناک در دسترس همگان قرار گیرد تا جامعه ای سالم و برخورداری از سلامت جسمی و روانی بالا داشته باشیم .