حسین آقابابایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: اگر دانشگاه آزاد اسلامی را با احتساب تمام واحدها و مراکز آموزشی زیرمجموعه، یک دانشگاه حساب کنیم، نزدیک به هزار و ۳۰۰ نام دانشجویان بر اساس مستندات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این دانشگاه ارائه شد.
وی افزود: این تعداد دانشجو بر اساس مدارک و مستندات از طریق موسسات متخلف در حال تهیه پایان نامه و پیگیر تهیه آن بودند.
مدیرکل دفتر حقوقی وزارت علوم درباره سایر دانشگاه ها خاطرنشان کرد: اسامی دانشجویان متخلف برخی دانشگاه های تهران هم که تعداد آنها به انگشتان دست نمی رسد به علاوه تعدادی از دانشجویان واحدهای دانشگاه پیام نور و دانشگاه های غیرانتفاعی نیز ارسال شد.
آقابابایی ادامه داد: این اسامی شامل دانشجویانی می شود که محل تحصیل آنها کاملاً مشخص است و اگر ابهامی هم وجود داشت از مراکز زی مجمومه وزارت علوم پیگیری کردیم.
وی تاکید کرد: برخورد با تخلفات این دانشجویان متفاوت با قانون ها و آیین نامه های مرتبط با تخلفات نیست و همان ضمانت های اجرایی مصوب شده در قبال اعمال آنها اجرا می شود.
این مقام مسئول وزارت علوم با بیان این که فهرست این دانشجویان به روز رسانی شده و به مرتب در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد، اظهار داشت: رسیدگی به تخلفات موسسات تهیه و فروش پایان نامه هفته به هفته در مراجع قضایی ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، حسین سیمایی صراف معاون پیشین حقوقی و امور مجلس وزارت علوم پیش از این اعلام کرده بود که بیشترین میزان تقلب در رشته های پزشکی، علوم انسانی، فنی مهندسی است.
مقطع کارشناسی ارشد رکورد بیشترین پایان نامه تقلبی را دارد.
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اسامی هزار و ۳۰۰ دانشجویی که به تعدادی از موسسات متخلف سفارش تهیه پایاننامه داده بودند برای دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شد.