کرمان - ایرنا - استاندار کرمان گفت: دولت سالانه هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان یارانه بنزین در استان کرمان پرداخت می‌کرد که یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان آن را کاهش داد و به صورت بسته حمایتی به ۷۵ تا ۸۰ درصد مردم این استان معادل ۷۷۰ هزار خانوار پرداخت می‌کند.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی شبانگاه دوشنبه در بیست و سومین نشست ستاد تنظیم بازار استان کرمان با اشاره به سیاست دولت مبنی بر پیشگیری از افزایش قیمت کالاها افزود: مردم باید به قیمت واقعی کالاها دسترسی داشته باشند و هیچ دلیلی برای افزایش قیمت‌ها وجود ندارند.

وی اظهار داشت: تصمیم سران سه قوه در افزایش قیمت سوخت به نوعی ایجاد حرکتی تعادلی در جامعه به شمار می رود به طوری که درآمد حاصل از یارانه سوخت که به گروه های مختلف پرداخت می شد و به افراد کم درآمد اختصاص یافت.

استاندار کرمان در واکنش به پاسخ مسئولان تعاون روستایی مبنی بر اینکه تامین میوه شب عید برعهده بخش خصوصی باشد افزود: برخی سازمان ها برای رفع مشکلات مردم و حذف دلال ها و واسطه ها تشکیل می شوند ولی در مواقع مورد نیاز به بهانه های مختلف نمی توانند کاری انجام دهند لذا تعاون روستایی اگر نمی تواند اقدامی انجام دهد پس برای چه هدفی تشکیل شده است.
وی در خصوص افزایش قیمت برخی اقلام در استان کرمان عنوان کرد: قیمت شیر باید به روال قبل برگردد؛ همچنین پروفیل فعلا با قیمت قبل باید به فروش برسد، حتی اگر متضرر می‌شوند و برای خرید بعدشان براساس مصوبه کشور عمل کنند.
استاندار کرمان با اشاره به دستور معاون اول رییس جمهوری برای رسیدگی و بازرسی وضعیت بازار بیان کرد: براساس این مصوبه دستگاه‌های اجرایی باید خودرو و نیروی انسانی مورد نیاز را تامین کنند، تا ظرف یک هفته آینده حدود ۳۰ درصد واحدهای صنفی (روزی یک هزار واحد صنفی) مورد بازدید و بازرسی قرار گیرد.
رئیس سازمان صمت شمال استان کرمان نیز گفت: ۸۰ هزار واحد صنفی در کرمان وجود دارد که با توجه به وجود ۷۴ نیروی بازرسی در سازمان صمت، توان بازرسی بازار بصورت کامل وجود ندارد.

مهدی حسینی‌نژاد بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت میلگرد، سعی کردیم قیمت این محصول را در استان کرمان مدیریت کنیم و همچنین افزایش قیمت گوجه فرنگی نیز یک موضوع کشوری است و یک یا ۲ هفته آینده با به ثمر رسیدن گوجه بوشهر قیمت ها کاهش پیدا می‌کند.

وی در خصوص میوه ایام نوروز نیز افزود: میزان نیاز استان کرمان به سیب درختی ۷۰۰ تن و پرتقال یک هزار و ۴۰۰ تن است که پیشنهاد ما این بوده که تعاون روستایی این میوه را تامین کند و اگر تعاون روستایی نتوانست بخش خصوصی این کار را انجام دهد.
وی با بیان این مطلب که افزایش قیمت در کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع است ادامه داد: برخی از گاوداری‌ها قیمت شیر را افزایش داده‌اند لذا جهادکشاورزی کمک کند تا ۲ هفته آینده افزایش قیمتی نداشته باشیم تا قیمت مصوبه به آنها ابلاغ شود.
مجید بیگلری مدیرکل غله استان کرمان نیز گفت: سهمیه برنج آذرماه استان کرمان ۲ هزار و ۱۹۷ تن است که یک هزار و ۵۰۰ تن آن سهمیه شمال و سهمیه جنوب این استان ۶۹۷ تن است که قیمت در عمده فروشی هر کیلو ۶ هزار و ۵۰۰، خرده فروش هر کیلو ۶ هزار و ۸۰۰ و در جنوب استان کرمان هر کیلو ۶ هزار و ۹۰۰ تومان است.